Prevádzkar reštaurácie

Bratislava, Bratislavský kraj - Zodpovedanie za ziskovosť, poskytovanú úroveň služieb, čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod zverenej prevádzky. Vedenie, koordinovanie, motivovanie a hodnotenie podriadených pracovníkov. Zodpovedanie za kvalitu poskytovaných služieb. Podieľanie sa na tvorbe jedálneho a nápojového lístka. Zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín. Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami. Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad. Vedenie tímu pracovníkov kuchyne. Jednozmenný pracovný režim. Pracovný čas: od 9:00 do 17:30. Druh pracovného pomeru hlavný pracovný pomer Ponúkaný plat dohodou Miesto práce okres Bratislava Bratislava-Staré Mesto, Rybárska brána 225/8 Termín nástupu ihneď Požadované vzdelanie vyučený v odbore SOU Ďalšie požiadavky na pracovníka Dĺžka praxe: aspoň 3 roky. Vodičské oprávnenie: Skupina B. Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce, motivovanie ľudí, komunikác... - Trvalý pracovný pomer - Plný úväzok