V Bratislave otvorili prvý moderný počítačový klub s názvom CyberS

20. apríla 2023

V Bratislave bol práve otvorený prvý moderný počítačový klub s názvom CyberS, ktorý sa špecializuje na ešport a všetko s tým súvisiace a je otvoreny 24/7. Tento gaming klub poskytuje jedinečný zážitok z ešportu a herné nastavenia, aké si hráči len môžu predstaviť. Okrem toho má klub skvely dizajn a vyborne služby.

CyberS je športová aréna, ktorá je pripravená privítať všetky typy hráčov bez ohľadu na vekovú kategóriu. Cieľom klubu je vytvoriť komunitu hráčov, ktorí si môžu užívať hranie v príjemnom prostredí. Hráči sa môžu stretnúť s ďalšími hráčmi a vytvoriť si vlastné tímy na ešportové súťaže alebo si jednoducho užiť oddychové hranie s priateľmi.

PlayStation 5 - Cybers gaming club
PlayStation 5 - Cybers gaming club

Športová aréna CyberS ponúka špeciálnu miestnosť BootCamp pre 5 hráčov, ktorá je navrhnutá tak, aby bola ideálna pre tréning a spoluprácu medzi členmi tímu. Okrem tréningových miestností klub ponúka obrovské množstvo turnajov pre hráčov na PC aj konzolách a v rôznych disciplínach.

CyberS je pripravený podporiť všetkých hráčov, či už ide o amatérov alebo profesionálnych hráčov ešportu. Club má pre hráčov pripravené všetky potrebné zariadenia a vybavenie pre ich hranie, takže im stačí prísť len s chuťou hrať a zlepšovať sa. Služby klubu sú na vysokom úrovni, aby sa hráčom zabezpečil najlepší možný zážitok z hrania.


CyberS v Bratislave už otvoril svoje dvere na adrese Suché Mýto 4 v Bratislave a radi privítajú nových hráčov, ktorí sa chcú stať súčasťou tejto skvelej komunity.

Cybers gaming club

2

BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk