Dodo Dobrík ukázal, čo z Prüger-Wallnerovej záhrady možno zjesť.
Loboda, pýr či lopúch. Pre záhradkárov sú postrachom ich upravených záhonov, pre Doda Dobríka požehnaním. Nešľachtená zelenina, ktorú bežne zahŕňame pod spoločný názov burina, už roky obohacuje jeho jedálny lístok. Varí z nej čaje a omáčky či pridáva ich do šalátov a polievok.Výsledkom jeho záľuby sú nielen kurzy spoznávania a využívania nešľachtenej zeleniny ale aj Herbár mesta v ktorom ukazuje, že aj na okraji chodníkov, na kruhových objazdoch, na mostoch a betónových námestiach možno nájsť zaujímavé prírodné poklady.K nim by v krátkej budúcnosti mali v Bratislave pribudnúť informačné tabule o rastlinách, ktoré rastú na stále populárnejších nekosených lúkach. „Keď niekoho nepoznáte, nemáte k nemu vzťah. Snahou je tieto rastlinky sprítomniť, aby ich ľudia spoznali a vytvorili si k nim vzťah....