Z učňa majster: Alex sa vypracoval z čašníka na spolumajiteľa, teraz bojujú s koronou

07.11.20

7. november 2020Rôzne
Správy

Aj túto reštauráciu vážne zasiahla prvá vlna koronakrízy. Ako hovorí Alex, podarilo sa im znovu sa zrodiť, zachovať si svoj štandard, ale nebolo to bez obetí.

Zdroj:
Edenred Slovakia

Vyučiť sa za kuchára alebo čašníka znamená pripraviť sa na plnenie
snov ľudí rôzneho druhu za nie veľa peňazí. No ak to niekto robí od
srdca, z čašníka sa môže stať aj spolumajiteľ reštaurácie zabehnutej
značky.

Zaslúžená odmena

Približne takto sa začal príbeh Alexandra Csefalvaia. Ten pred desiatimi
rokmi práve skončil štúdium na Hotelovej akadémii v Šamoríne, keď sa
zhodou okolností dozvedel, že do novootvorenej Ristorante Italiano da Cono
v bratislavskej Rači hľadajú čašníka.

Značka to už bola zabehnutá, taliansky majiteľ známy svojou
šikovnosťou v kuchyni a oddanosťou hosťom na...

0

Celý článok na bratislava.dnes24.sk
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk