7. november 2020Rôzne
Správy
Aj túto reštauráciu vážne zasiahla prvá vlna koronakrízy. Ako hovorí Alex, podarilo sa im znovu sa zrodiť, zachovať si svoj štandard, ale nebolo to bez obetí.
Zdroj:
Edenred Slovakia
Vyučiť sa za kuchára alebo čašníka znamená pripraviť sa na plnenie
snov ľudí rôzneho druhu za nie veľa peňazí. No ak to niekto robí od
srdca, z čašníka sa môže stať aj spolumajiteľ reštaurácie zabehnutej
značky.
Približne takto sa začal príbeh Alexandra Csefalvaia. Ten pred desiatimi
rokmi práve skončil štúdium na Hotelovej akadémii v Šamoríne, keď sa
zhodou okolností dozvedel, že do novootvorenej Ristorante Italiano da Cono
v bratislavskej Rači hľadajú čašníka.
Značka to už bola zabehnutá, taliansky majiteľ známy svojou
šikovnosťou v kuchyni a oddanosťou hosťom na...