Štýlový byt v Zuckermandli

2022-02-15 08:35:19
RIVERS REAL ESTATE exkluzívne ponúka prenájom štýlového 2-izbového byt v prestížnej lokalite Zuckermandel.

Byt s výhľadom na Dunaj sa nachádza sa na 2. poschodí 8 - poschodového bytového domu s výťahom. Disponuje úžitkovou plochou 58 m2 a balkón má výmeru 5.3 m2.

Pôdorys bytu je príjemný a praktický zároveň. Pozostáva zo vstupnej predsiene s úložným priestorom, obývacej izby prepojenej s otvorenou dispozíciou kuchyne, zo spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Izby sú nepriechodné. Východ na balkón je zo spálne aj obývacej izby.

Architektonické riešenie interiérového vybavenia bytu je nadštandardné a efektne zariadené. Kuchyňa s lesklým bielym povrchom je vybavená modernými zabudovanými elektrospotrebičmi a kompletným kuchynským vybavením. Obývacia časť je zvolená v tmavších, tlmených farbách s betónovým efektom. Spálňa v tichej časti bytu je vybavená zabudovaným šatníkom. V kúpeľni je veľkorysý sprchovací kút.
Každá z izieb má samostatnú klimatizačnú jednotku, a v byte je internetové pripojenie a káblová televízia.

K bytu patrí jedno parkovacie miesto v garáži za doplatok 100 €. Mesačné náklady na energie sú 200 € a budú pripočítané k nájomnému. Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť a vynikajúcu dostupnosť do mesta. Nábrežie s promenádou poskytuje priestor na aktívny odpočinok. Byt je vhodný na dlhodobý prenájom s možnou opciou.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk