Prenájom 1 - izbový byt s loggiou, na Rajeckej ulici, BAII – Dolné hony - Vrakuňa

2. marca 2022
Realitná kancelária MAGNUM® Vám ponúka exkluzívne na prenájom 1 - izbový byt s loggiou, na Rajeckej ulici, BAII – Dolné hony - Vrakuňa.

BYT:
Pekný 1i byt sa nachádza v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s výťahom na Rajeckej ulici, podlažie 6/9. Byt pozostáva z 1 obytnej miestnosti a príslušenstva a má peknú loggiu cca o výmere 4 m2. Príslušenstvo bytu tvorí samostatná kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba a pivnica na 1. poschodí (cca 2m2). Celková plocha bytu vrátane loggie a pivnice je 45 m2. Čistá úžitková plocha bytu bez plochy loggie je 39 m2. Byt je veľmi svetlý, orientovaný na V do pešej zóny so zelenými trávnatými plochami, oddychovými zónami a občianskou vybavenosťou.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
Zo vstupnej chodby sa priamo vchádza do WC, kúpeľne a vľavo do obývačky, z ktorej sa ide do kuchyne.
Vstup na loggiu je z izby.

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:
Byt bol kompletne zrekonštruovaný. Vybavenie bytu: bezpečnostné dvere, plastové okná s hliníkovými žalúziami, drevená plávajúca podlaha, repasované interiérové dvere v kovovej zárubni, v kúpeľni a WC moderný sivý obklad, keramická dlažba a sanita – keramické umývadlo, sprchový kút, WC. V kuchyni je kuchynská linka svetlej farby, plynový sporák, digestor, elektrická rúra, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, práčka, jedálenský stôl a dve stoličky. V byte sú rozvody pre TV a optický internet. Byt sa prenajíma iba čiastočne zariadený. Byt sa nachádza na uzamykateľnej chodbe.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený panelový, vchod na čip s výťahom. Parkovanie možné v okolí bytového domu. Na prízemí zo strany pešej zóny sa nachádzajú obchodné prevádzky a ambulancie lekárov. Na prvom poschodí sa nachádzajú pivnice.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Bytový dom, v ktorom je byt sa nachádza na sídlisku priamo pri vybudovanej pešej zóne s množstvom zelene, obchodov, kaviarní, zdravotnej starostlivosti a oddychových zón. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť, MHD. V lokalite sa nachádzajú aj väčšie obchodné prevádzky ako je Kaufland, Billa, Lidl, Tesco (OC Hron).

BENEFITY:
• Svetlý byt s loggiou
• Tichý byt vzhľadom na lokalitu a orientáciu do pešej zóny
• Dobrá občianska vybavenosť priamo v dome a okolí - parky, ihriská, kaviarne, obchody, ambulancie lekárov, MHD

CENA MESAČNÉHO NÁJMU: 390,-€/mesiac +100,- € energie
K dispozícii ihneď. Zvieratká nie sú akceptované.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk