NA PRENÁJOM: Slnečný 1-izbový byt Karlova Ves

2022-04-20 10:46:18
RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom štýlový a slnečný 1-izbový byt s krásnym výhľadom v staršej novostavbe v Karlovej Vsi na ulici Matejkova v Bratislave

BYT
Dispozícia v tomto byte je veľmi zaujímavá, jedinečná a praktická. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchynskej časti a jednej izby, ku ktorej patrí balkón. V celom byte sú veľké okná, čo zaručuje celodenný prísun vitamínu D a prirodzeného svetla. Na oknách sú namontované aj rolety, ktoré sa dajú stiahnuť a viete si teda vytvoriť aj prítmie. Výmera bytu je 41m2 a balkón ma ďalšie 3m2. V kúpeľni sa nachádza veľká rohová vaňa a práčka k dispozícii budúcemu nájomníkovi. Byt je vybavený štýlovými doplnkami a teda stačí si len vziať kufor a nasťahovať sa.

LOKALITA
Lokalita tohto bytu je vskutku vynikajúca. Z veľkého balkóna vidíme veľa zelene a dovidíme až do Rakúska. V blízkosti máme kompletnú občiansku vybavenosť vrátane viacerých reštaurácií a len na skok sú potraviny TESCO Express a Terno plus. Množstvo zelene v okolí je podnecujúce aj pre aktívny životný štýl. Či už radi beháte, bicyklujete alebo sa len prechádzate, v okolí nájdete trasy určené priamo pre tieto aktivity. Samozrejmosťou je aj blízkosť autobusovej zastávky, ktorou sa dostanete prakticky kamkoľvek.

CENA
Celkový mesačný nájom tohto bytu je 520€ mesačne (340€ nájom+180€ energie). V cene nájmu je zahrnutý aj internet a TV. Spolu s prvým nájomným sa pri podpise nájomnej zmluvy uhrádza aj vratná kaucia vo výške jedného mesačného nájmu a provízia RK (½ mesačného nájmu).

Táto ponuka je jedinečná a vhodná aj pre náročnejšieho klienta. Ozvite sa mi a ja Vás týmto bytom prevediem. Teším sa na obhliadky!

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk