U NÁS !!! ŠTÝLOVÝ 2i byt, REKONŠTRUKCIA, 2 X SAMOST.IZBA, Záhrebská ulica, Staré Mesto

2022-05-08 16:51:36
Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, priestranný a hlavne úplne nový 2-izbový byt, po kompletnej novej rekonštrukcii, kompletne štýlovo zariadený so samostatnou kuchyňou a dvomi samostatnými izbami, murovanou pivničnou kobkou vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite na Záhrebskej ulici len kúsok od Prezidentskej záhrady v centre v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 57,73 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 4 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť prenájmu vonkajšieho parkovacieho miesta a taktiež možnosť využívať záhradku s posedením pred bytovým domov patriacu len majiteľom bytov v bytovom dome.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, s jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo. V spálni je pripravená manželská posteľ. Obývacia izba je vybavená modernou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba so sedačkou, kuchyňa, obývačka so sedačkou a jedálenským stolom, spálňa so šatníkovou skriňou, kúpeľňa, toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť reštaurácie, kaviarne, potraviny, polikliniku, lekáreň, lokálny trh, obchody a služby rôzneho zamerania, taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné príjemné bývanie s romantickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 €/mesiac + 200 € energie/ 2 osoby.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk