PANORAMATIC COLLECTION-SKY PARK

2022-05-10 11:00:12
Spoločnosť RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2-izbový byt z PANORAMATIC COLLECTION v SKY PARK RESIDENCE.

Byt sa nachádza na 28. poschodí z 29. Disponuje celkovou podlahovou plochou 50,16 m2. Z celkovej plochy 50,16 m2 predstavuje podlahová plocha bytu 43,26 m2, plocha loggie 4,18 m2 a plocha pivničnej kobky 2,72m2. Východná orientácia ponúka výnimočnú možnosť vstávať s východom slnka a vychutnávať si rannú kávu s prvými lúčmi, s úžasným výhľadom na novodobú architektúru. Skvelý štart ako sa nabiť energiou pre celý zvyšok dňa.

Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a zároveň praktické. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne a jedálne, zo spálne, z ktorej je vstup do walk – in šatníka, z kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Vstup na loggiu (4,18 m2) je možný z obývacej izby aj zo spálne. Interiér je kompletne vybavený a doladený do najmenších detailov. Samozrejmosťou je dostatok úložného priestoru, kuchynská linka vyrobená na mieru, vstavané spotrebiče a nadštandard v prevedení PANORAMATIC COLLECTION, čo je vyšší štandard v porovnaní s bytmi na nižších podlažiach, konkrétne:
- podlažie je prístupné iba cez kartový systém (vyššia bezpečnosť),
- prioritizovaný výťah - prednostné privolanie výťahu kartovým rezidentom,
- pivničná kobka (2,72 m2) na poschodí vedľa bytu,
- vysoké stropy (svetlá výška 3m),
- výška dverných otvorov (2,4m),
- deliace priečky medzi bytmi sú železobetónové,
- interiérové priečky sú murované a spĺňajú požiadavky na zvukovú izoláciu.
Pre rezidentov domu je zabezpečená recepcia 24/7, k dispozícií sú 4 veľkokapacitné osobné výťahy, zhod odpadkov, vyhliadková terasa na 30. poschodí s výhľadom na celé mesto. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie nachádzajúce sa na 2. podzemnom podlaží a pivničná kobka, ktorá je priamo pri byte.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie vo výške 225,- EUR vrátane služieb internetu a TV, nájomné za parkovacie státie vo výške 100,- EUR (platby extra).

Veľkou výhodou celého projektu je kvalita samotnej budovy a moderné poňatie celého projektu, a to po vizuálnej aj technologickej stránke. Projekt je svojou polohou a vybavením vhodný pre náročných klientov hľadajúcich moderné a dizajnové bývanie. Ponuka je taktiež vhodnou investičnou príležitosťou. Energetický certifikát budovy - energetická trieda A.
Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského centra. Bývanie vo svetovej architektúre priamo v centre a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum EUROVEA, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. Obyvatelia majú k dispozícií aj park priamo v priestoroch projektu. Súčasťou parku sú aj športoviská, ihriská, vodné plochy a oddychové zóny. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk