Nadštandardný 2 izbový byt s atraktívnym výhľadom

2022-05-10 15:00:06
Ponúkame na prenájom exkluzívny a nadštandardne zariadený 2-izbový byt v novostavbe v Starom meste s lukratívnym výhľadom na centrum Bratislavy.
Úplne nový, doteraz neobývaný byt, sa nachádza na jednom z najvyšších poschodí novostavby Premiére, pozostáva zo vstupnej haly, samostatného šatníka, spálne, kúpeľne s WC, obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, ako aj z loggie. Celková rozloha bytu je 54 m2.
Byt je kompletne a nadštandardne zariadený dizajnovým a kvalitným nábytkom, presvetlený veľkými francúzskymi oknami, disponuje množstvom úložného priestoru, je vybavený wind-free klimatizáciou, zabudovanými spotrebičmi /umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, varnou platňou, elektrickou rúrou/, ako aj práčkou so sušičkou.
Objekt Premiére disponuje recepciou a je zabezpečený strážnou službou.
Vstup do objektu je na čip, v objekte sú 2 výťahy.
Pre obyvateľov Premiére je prístupná aj krásna a udržiavaná strešná záhrada s posedením a výhľadom, prípadne dvor s ihriskom v detskej škôlke.

Video prehliadka:
https://youtu.be/E-d31-Nid0E

Popis lokality:
Nachádza sa v projekte Premiére v Starom meste na Šancovej ulici v blízkosti Račianskeho mýta. Priamo v objekte Premiére je prístupná predajňa potravín, v okolí domu sa nachádzajú rôzne kaviarne a reštaurácie. 5-10 minút chôdze Vás dostane do parkov, či námestí v Starom meste (park na Račianskom mýte, Gottwaldovo námestie, Hodžovo námestie a pod.). Výborná dostupnosť MHD.

Cena a doplňujúce info:
Mesačné platby 870€ (nájom) + 200€ (záloha na energie)
Depozit 870€
Uvedené ceny sú vrátane DPH.

Byt je vhodný pre náročného klienta, ktorý hľadá výnimočné bývanie s úžasným výhľadom na mesto. Byt je voľný ihneď, pre max 2 osoby bez zvierat.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk