Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, BALKÓN, Zuckermandel, Žižková ulica, Staré Mesto

23. mája 2022
Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2 - izbový byt, kompletne moderne zariadený, s balkónom, garážovým parkovacím miestom, murovanou pivničnou kobkou v projekte Zuckermandel na nábreží Dunaja na Žižkovej ulici v mestskej časti Staré mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 52 m2 + 5 m2 balkón + pivničná kobka. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 5 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom vyrobeným na mieru, vrátane všetkých spotrebičov (el.rúra, indukčná doska, mikrovlnka, umývačka, TV, vysávač atď.)

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite Zuckermandel na Žižkovej ulici s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytová jednotka je vybavená kamerovým systémom, stálou SBS službou a recepciou. Hlavnou ideou výstavby bolo prinavrátenie života do tejto zdevastovanej časti mesta vytvorením nového atraktívneho polyfunkčného prostredia s optimálnou kombináciou bývania, administratívy, služieb a gastronómie, ktoré by bolo postavené na pôvodnej schéme uličnej siete Zuckermandlu, kde bola určujúcou stopou zaniknutej Žižkovej ulice. Primárnou filozofiou bolo vytvorenie prirodzeného typicky mestského verejného priestoru, ktorý bol vnímaný zaujímavým striedaním ulíc, námestiami, uličiek, prelúk, pasáží, parkov a vnútroblokov v kombinácii s doplnkami mestského mobiliáru, fontán, výtvarných diel a zelene. Atmosféru by mal dotvárať kolorit vhodne zvolenej kombinácie funkcií parteru, ako reštaurácií, kaviarní, obchodíkov a služieb. Cieľom bolo dosiahnuť plnohodnotný mestský život v tejto lokalite. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, kaviarne, reštaurácie, park s dostatočným množstvom zelene, detské ihrisko. Pri dome zástavky MHD a električiek.

Byt je voľný od 01.07.2022 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 900€ + 200€ energie vrátane poplatkov za internet, televíziu a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk