HERRYS - 2,5 izbový slnečný byt na prenájom v Ružinove

31. mája 2022
HERRYS - 2,5 izbový slnečný byt na prenájom v Ružinove

Realitná kancelária HERRYS ponúka na prenájom zariadený 2,5 izbový, slnečný byt v obľúbenej mestskej časti Ružinov. Byt sa nachádza na Narcisovej ulici s výhľadom na Malé Karpaty a Kamzík, v zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom, na 7. poschodí z 9. Pozostáva zo vstupnej chodby, prechodnej obývačky, spálne, samostatnej, plne zariadenej kuchyne, tretej izby, ktorá môže slúžiť ako detská izba alebo pracovňa, kúpeľne s vaňou a samostatného wc. Obývacia izba je klimatizovaná.

BENEFITY
•priestranný, pekne zariadený, slnečný byt
•2 lóggie s výhľadom na Malé Karpaty a Kamzík
•klimatizácia
•obľúbená lokalita plná zelene
•úplná občianska vybavenosť
•veľmi dobré spojenie s centrom mesta

DISPOZÍCIA
Byt sa nachádza na Narcisovej ulici s výhľadom na Malé Karpaty a Kamzík, v zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom, na 7. poschodí z 9. Pozostáva zo vstupnej chodby, klimatizovanej obývačky (klimatizácia Daikin) zariadenej sedacou súpravou s konferenčným stolíkom, jedálenským stolom so 4 stoličkami, pracovným stolom umiestneným v rohu miestnosti a širokoúhlym TV, spálne s prístupom na lógiu, vybavenou veľkou posteľou, šatníkovou skriňou rolldorového typu, samostatnej kuchyne s lógiou, zariadenej úplne novou, doteraz nepoužívanou kuchynskou linkou. Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom s elektrickou rúrou, umývačkou riadu Bosch, mikrovlnkou Samsung, chladničkou s mrazničkou Elektrolux, digestorom). Tretia izba môže slúžiť ako detská izba alebo pracovňa. Zo vstupnej chodby je prístupná kúpeľna s vaňou, vybavená práčkou AEG a samostatného wc.

LOKALITA
Ružinov je jedna z najobľúbenejších lokalít v Bratislave. V pešej dostupnosti bytového domu sa nachádzajú poliklinika, nemocnica a lekáreň (non-stop). Relaxovať môžete v Parku Andreja Hlinku alebo Parku Ostredky. Športové vyžitie Vám umožňujú bežecká dráha pri jazere Rohlík,zimný štadión Vladimíra Dzurillu, areál netradičných športov na Nevädzovej ulici, detská plaváreň, nový bike park pri poliklinike, neďaleké veľké ihrisko Sedmokráskova alebo obľúbené detské centrum Rafael, ktoré sa nachádza priamo pod oknami bytového domu vo vnútrobloku.Ružinov Vám dopraje i kvalitné kultúrne vyžitie v rámci pravidelných kultúrnych akcií organizovaných v parku Andreja Hlinku, resp. v blízkom Dome kultúry Ružinov. Nakúpiť si môžete v malej samoobsluhe pár krokov od bytového domu alebo vo väčších potravinách v obchodnom centre RETRO.Lokalita je výborne spojená s centrom mesta (zastávka električiek, autobusu resp. trolejbusu sa nachádzajú len 3 minúty od bytového domu). Výborné je takisto napojenie na hlavné výpadovky z mesta, ktoré Vás do pár minút dovedú i na bratislavské letisko.

CENA
Nájom 530,-EUR/mesiac (internet v cene)Energie 220,--EUR/mesiacDepozit 750,-EUR

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HERRYS.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk