Arvin & Benet | svetlý 2i byt v novostavbe s parkovacím miestom

2022-05-31 19:14:51
Arvin & Benet | svetlý 2i byt v novostavbe s parkovacím miestom

Arvin & Benet ponúka na prenájom príjemný 2i byt s parkovacím miestom a pivnicou v Jégeho aleji v Ružinove.
Byt je určený pre jednotlivca alebo pár, ktorý má záujem o kľudné, komfortné bývanie v príjemnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta.

Byt:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skrinou. Z chodby sa vstupuje do všetkých ostatných miestností vrátane centrálnej časti pozostávajúcej z modernej kuchyne a obývačky. Kuchyňa je vybavená všetkými štandardnými spotrebičmi a nájdete tu aj veľký kuchynský stôl.
V obývačke si oddýchnete na pohodlnej sedačke, k dispozícii máte televízor a tiež úložné priestory na knihy alebo iné obľúbené dekoračné predmety.
Z obývačky vstupujeme na loggiu s dostatkom miesta pre príjemné posedenie a s veľmi pekným výhľadom.
Spálňa vybavená plnohodnotnou posteľou a dostatočným úložným priestorom vo vstavanej skrini. Ak pracujete z domu, s priestorom nebudete mať problém, jej veľkosť umožnila aj umiestnenie písacieho stolíka a internet pre Vašu prácu je tiež súčasťou prenájmu.
Kúpeľňa je priestranná, máte v nej k dispozícii veľkú vaňu i kvalitnú práčku.
Byt disponuje aj komorou a je len na Vás či ju využijete na uskladnenie potravín, Vašich športových potrieb či ako šatník.
V teplých mesiacoch Vás v byte príjemne schladí klimatizácia a nerušený spánok Vám zabezpečia vonkajšie a vnútorné žalúzie ‘deň a noc’.
K bytu prislúcha parkovacie miesto a murovaná pivnica v suteréne.

Počet izieb: 2
Lokalita: Ružinov
Ulica: Jégeho
Celková plocha: 58 m2
Interiér: 53 m2
Loggia: 3 m2
Pivnica: 2 m2


Lokalita:
Jégeho alej je veľmi obľúbeným miestom pre život. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a ľahkú dostupnosť do centra či do iných častí Bratislavy.
Len na skok máte tržnicu na Miletičovej ulici, reštaurácie, nákupné centrum Central, či rôzne možnosti športového vyžitia. 


Cena: 740 eur / mesiac ( 520 eur byt + 50 eur parkovacie miesto + 170 eur energie vrátane internetu)
Výmera: 58 m2 ( 53 m2 interiér + 3 m2 loggia + 2 m2 pivnica)

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk