2-izb. byt s veľkou predzáhradkou v Slnečniciach

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na dlhodobý prenájom nový 2-izbový byt s veľkou predzáhradkou v Slnečniciach na ulici Zuzany Chalupovej 12. Byt ponúkame nezariadený(bez nábytku). V prípade záujmu je za príplatok k dispozícií aj parkovacie státie, garážové státie a väčšia pivnica. Byt je dostupný najneskôr 1.8. 2020.

Byt má rozlohu 51 m2. Pozostáva zo samostatnej spálne a kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou. Kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, pračkou, rúrou, varnou elektrickou doskou, digestorom a vstavanou chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a WC. Z oboch izieb vedú balkónové dvere na veľkú predzáhradku. K bytu prináleží parkovacie státie, ktoré sa nachádza len niekoľko metrov od vchodu do budovy, garážové státie priamo v budove a väčšia pivnica s policami, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí ako byt. Predzáhradka ponúka príjemné posedenie smerom do vnútrobloku. Nachádzajú sa tu aj vyvýšené záhony, v ktorých je možné pestovať zeleninu a bylinky.

Vďaka orientácií do vnútrobloku je byt veľmi tichý. Priamo z predzáhradky je vidieť na detské ihrisko. V okolí sa nachádza množstvo voľnočasových a športových príležitostí - Petržalská hrádza, jazero Rusovce, jazero Draždiak, reštaurácie a kaviarne, ihriská, park, detské centrum a kaviarne, pestré reštaurácie v Trch Markete. Do 5 min chôdzou sa nachádza Billa, Starý otec, drogéria, lekáreň, ZOO obchod, Jysk, Kik, Planeo elektro, kaderníctvo, záhradníctvo, farby-laky a viacero menších predajní. Napriek tomu, že sa byt nachádza v okrajovej časti Bratislavy, do centra mesta je to 15 min autobusom 98 alebo 91.

- byt: 690 eur/mesiac
- energie: 135 eur/mesiac
- optický internet: 15 eur/mesiac
- parkovacie státie: 40 eur/mesiac
- garážové státie: 60 eur/mesiac
- pivnica: 35 eur/mesiac

- počet izieb: 2
- rozloha bytu: 51 m2
- rozloha predzáhradky 70 m2
- pivnica cca 3 m2

- ulica: Zuzany Chalupovej 12
- podlažie: prízemie
- orientácia: západ

V prípade záujmu o byt, parkovanie a pivnicu je možná zľava.

Fotografie zobrazujú byt so zariadením. Napriek tomu ho ponúkame bez zariadenia. Byt bude čerstvo vymaľovaný.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk