3 izb. byt KRAMÁRE + Garážové miesto

5. mája 2022
Dôležité:
Byt je k dispozícii od 1.11.2022.
Byt NIE JE orientovaný na rušnú stranu.

Ak máte radi prírodu a pokoj, no zároveň chcete mať všetky služby po ruke a do centra mesta by ste sa radi prešli aj pešo, tak pre Vás máme kompletne zariadený, krásne presvetlený a nadštandardne priestranný 3 izbový byt, ktorý Vám svojím umiestnením v tichom parku, pešou dostupnosťou do mesta, do Horského parku, na Železnú studničku a Kolibu s vrchom Kamzík, učaruje 🙂

Ponúkaný a vkusne zariadený byt sa nachádza v srdci vyhľadávanej lokality Kramáre v modernom Polyfunkčnom objekte Olive Kramáre na hlavnej ulici medzi MZ SR a MŠ SR a len 100 m od Detskej Fakultnej Nemocnice s Poliklinikou.
Byt nie je ani jedným oknom orientovaný na rušnú a horúcu hlavnú cestu.
Práve naopak, zo všetkých okien aj balkóna je jedinečný výhľad buď do udržiavaného súkromného parku alebo na levanduľové záhony a koniec slepej a tichej ulice s rodinnými domami.
Interiér je vyhotovený z kvalitných a prevažne prírodných materiálov. Podlaha a dvere sú dubové olejované, na mieru vyrobený nábytok v jednej zo spální od slovenskej firmy je tiež dubový, dubový nábytok je aj v druhej zo spální, v EÚ ručne vyrobená moderná kožená sedacia súprava, na mieru zhotovená nadštandardne priestranná kuchynská linka, dubovo-orechový jedálenský stol a stoličky, orechový nábytok v priedsieni, zvyšný nábytok prírodná dýha...).

Hlavnú časť bytu tvoria 2 priestranné spálne, priestranná obývacia izba s kútom na sedenie, priestorom na stolovanie a kuchynským kútom. Izby sú plné prirodzeného svetla vďaka veľkému množstvu okien.
Výmera bytu spolu 106,90 m2, z toho balkón s výhľadom do parku a do "slepej" ulice 7,00 m2.

Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť.

Zo vstupnej predsiene sa vchádza do dennej časti - obývacej izby spojenej s kuchyňou s rozlohou cca 45 m2. Celý priestor je štýlovo zariadený a presvetlený zásluhou 8 okien.
Z obývačky je vchod na priestranný balkón 7 m2.

Nočnú časť, do ktorej sa vchádza z obývačky, tvorí chodba, kde sa nachádza samostatné priestranné WC s umývadlom a samostatná kúpeľňa s vaňou a dvoma umývadlami.
V chodbe je zároveň vstup do 2 spální.

Z obidvoch spálni je výhľad na tichú slepú ulicu s rodinnými domami a trvalé záhony s levanduľou.
Milovníci letných vôni, cvrlikania cvrčkov a romantické duše si prídu na svoje.
Ani v jednej zo spální nečakajte klasické hlučné roll door skrine.

V hlavnej spálni s rozlohou 15 m2 sa nachádza moderný dubový nábytok, manželská posteľ 180x200cm s mikro-pružinovými matracmi Segum a úložným priestorom, 2 nočné stolíky, veľká komoda, toaletný stolík a okná na celú šírku steny.
Izba “dýcha” a ponúka dostatočný priestor pre ďalší nábytok, napríklad detskú postieľku, prebaľovaciu komodu, kreslo, pracovný kút alebo skriňu.
V druhej spálni s rozlohou 17 m2 sú na mieru vyrobené priestranné šatníkové skrine (5,5 x 2,6 m), veľký botník (1,5x2,6m), knižnica (1,8x2,6 m), dubová rozkladacia posteľ 200x(2x90) cm s kvalitným matracom a úložným priestorom, dubový kancelársky stôl so zásuvkami a prirodzené svetlo zabezpečujú 3 samostatné okná.

Priamo v objekte:
• Tesco Expres na prízemí (PO – NE 6:00 - 22:00),
• Dr. Max lekáreň na prízemí,
• ČSOB banka + bankomat na prízemí,
• Cvičisko na 1. nadz. podlaží,
• Kancelárske priestory na 1. nadz. podlaží,
• kancelária správcu,
• kompletné služby na optike od Telekom-u,
• plný signál 4G (02, 4ka, Telecom, Orange),
• poplašno evakuačný, protipožiarný a odvetrávací systém so záložným zdrojom el. en.,
• bezpečnostný kamerový systém (všetky vstupy do bytového domu, pivnice, garážové státie...),

Popis lokality:
Pár desiatok metrov od bytového domu zastavujú linky MHD č. 32, 145, 204, 209, 211, 212 a N29, pomocou ktorých sa buď priamo alebo maximálne s jedným prestupom dostanete takmer do všetkých častí hlavného mesta, na obe Bratislavské stanice aj Letisko M.R. Štefánika.
Na rušnej strane bytového domu (výťah podlažie 0) sú v minútovej pešej dostupnosti viaceré reštaurácie, dve aj so záhradným sedením, Piváreň - Tankovňa, Kaviareň, Cukráreň, niekoľko jedální s denným menu a raňajkami, príjemná Art Vinotéka s pravidelnými komornými koncertmi SK i zahraničných umelcov, Kaderníctvo a holičstvo, 80 m od bytového domu je novopostavený niekoľkoposchodový RAJ centrum zdravia (Ájurvéda, Joga, Vege a Lakto Reštaurácia, Spa, denný bar, čajovňa s detskym kútikom, ubytovanie, 2 detské montesori herne, detský denný stacionár...), zdravotnícke strediská: Detská Fakultná Nemocnica s poliklinikou 100 m, Detská pohotovosť 100 m, Nemocnica s Poliklinikou Kramáre 150 m, Urgentný príjem 200 m, Ministerstvo Zdravotníctva 100 m, Ministrestvo Školstva 200 m, potraviny Terno 200 m, potraviny Starý Otec 250 m, 101 drogeria 200 m, Slovenská Pošta 200 m, 5 lekární v okruhu 200 m, HOTEL BRIX**** s reštauráciou 100 m, štátne a súkromné materské školy, základná škola, 3 dobre vybavené detské ihriská 100 – 200 m s možnosťou ukryť sa do tieňa počas celého dňa, z toho jedno ihrisko bezkonkurenčne najlepšie široko-ďaleko atď...
Súčasťou tichej strany bytového domu je zase park a pri ňom fara a rímskokatolícky kostol.

Výhody bývania:
• vyhľadávaná lokalita – blízko príroda aj mesto:
Historické centrum 5 minút autom, 20 minút pešo.
Hlavná Železničná stanica 4 minúty autom, 15-20 minút pešo.
Horský park a Horáreň 4 minúty autom, 15-20 minút pešo.
Areál Železná studnička 3 minúty autom, 15-20 minút pešo.
Areál Patrónka 1 minúta autom, 10 minút pešo. Les 250 m. (Lesopark - Malé Karpaty) a následne lesom pešo 15 minút k Televíznej veži a k areálu pod vrchom Kamzík (Koliba), kde sa nachádzajú detské ihriská, lanové lezecké centrum, lanovka, bobová dráha, Bikepark Koliba, niekoľko bufetov, množstvo krásnych turistických a cyklistických trás naprieč Karpatami...
• tichá lokalita - nemáte pod oknami hlučnú a rozpálenú ulicu, no viete na nej vystúpiť, ak vo vyťahu stlačíte číslo 0,
• garážové parkovacie miesto priamo pred výťahom,
• byt je tiež hneď oproti výťahu – úžasná pomoc v prípade ťažkých nákupov, kufrov a pri sťahovaní,
• pivnica s regálmi,
• v cene optické internetové pripojenie Telecom (zároveň plný signál sietí 4G)
• orientácia a výhľad do parku plného zelene – sedíte, pozeráte z okien a vidíte upravené stromy, zeleň a levanduľové záhony,
• protihlukové a bezpečnostné okná - pokoj a ticho kedykoľvek počas dňa,
• vo všetkých izbách zatemňovacie závesy,
• bezp. vstupné dvere Adlo v triede 3+,
• kompletne zariadené,
• novo vymaľované.

Mesačne sa platí:
1250 € nájomné bez energií,
240 € cena energií - nastavené pre 2 dospelé osoby a 2 deti (preplatok Vám bude vrátený, nedoplatok zase doúčtovaný - doteraz boli stále preplatky)

Vratný depozit:
1250 € splatný pri podpise nájomnej zmluvy.

Neplatíte províziu.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí:
1 x mesačné nájomné + energie,
1 x vratný depozit.

Dĺžka nájmu:
Nájom sa uzatvára na dobu určitú 12 mesiacov s možnosťou jej predlžovania stále na 12 mesiacov v prípade obojstrannej spokojnosti.
Nie sú stanovené žIadne extra podmienky a zmluva sa bude riadiť zákonom.

Ďalšie info:
Fajčenie dovolené iba na balkóne.

Byt je k dispozícii od 1.11.2022.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk