Na prenájom 3-izbový byt na Devínskej ceste v Karlovej Vsi

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na prenájom pekný 3izbový byt v rodinnom dome na Devínskej ceste v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 70m2 + 2m2 balkón a nachádza sa na 1. poschodí rodinného domu. Hlavný vstup do RD je spoločný, pričom byt majiteľa sa nachádza na prízemí a schodami priamo za hlavným vchodom sa dostanete do bytu.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky čiastočne prepojenej s kuchyňou, dve samostatné nepriechodné spálne, kúpeľne s WC a balkóna. Byt sa prenajíma zariadený - v obývačke je sedačka s nábytkom + krb na drevo, v izbách sú veľké postele, v kuchyni je plynový sporák a elektrická rúra, mikrovlnná rúra, v kúpeľni je sprchový kút a práčka + WC.

RD sa nachádza priamo oproti vodárenskej záhrade vo vyhľadávanej lokalite Karlovej Vsi s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra hl. mesta a na bratislavský obchvat. Byt je vhodný pre zodpovedného jednotlivca, resp. pár max. s 1 dieťaťom, bez domácich zvierat.

Mesačné nájomné je 500€ + 90€ energie pre 1 osobu, 120€ pre 2 osoby a 150€ pre pár s 1 dieťaťom. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia RK vo výške mesačného nájmu. Voľný ihneď.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk