PRENÁJOM - 3-izb. byt na 8.poschodí, SKY PARK s výhľadom na HRAD

2022-05-05 03:01:49
Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. Vám ponúka exkluzívne na prenájom krásny, moderný, svetlý, rozľahlý 3-izbový byt v obľúbenom projekte Sky Park (v 3. veži - najbližšie k autobusovej stanici). Byt je umiestnený na 8.p./30.p. a disponuje celkovou podlahovou plochou 97,18 m2. Z bytu je jedinečný výhľad na panorámu mesta a Bratislavský hrad. Celý byt je krásne presvetlený, čiastočne zariadený (dozariadenie podľa požiadaviek klienta) s peknou terasou o rozlohe 7,72 m2. Vstup na terasu je z obývacej izby. K bytu je možné si prenajať aj vnútorné parkovacie státie, priamo v bytovom dome. Stačí sa len nasťahovať a užívať úžasnú atmosféru tohto bytu a jedinečného bytového komplexu v Bratislavskom downtowne.

Dispozícia bytu:
- vstupná chodba s úložným šatníkom a botníkovou skriňou,
- obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, odkiaľ je východ na útulnú terasu. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi (vrátane umývačky riadu).
- spálňa so vstavaným šatníkom a manželskou posteľou,
- kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, 2 umývadlami, zrkadlom a odkladacou skrinkou,
- separátna toaleta s umývadlom,
- automatická práčka v technickej miestnosti,
- terasa s drevenou podlahou.

VÝHODY:
- k bytu si je možné prenajať vyhradené vnútorné parkovacie státie priamo v bytovom dome v cene 110,- €/mesiac,
- byt je krásne svetlý a veľmi dobre dispozične riešený,
- bytový komplex poskytuje nadštandardné služby - recepcia s 24-hodinovou službou, centrálne kúrenie, ako aj chladenie rekuperáciou, voľne dostupnú panoramatickú vyhliadku (na streche každej veže),
- nadštandardná kvalita budovy a moderné riešenie jednotlivých technológií, ako aj celkové nadštandardné vybavenie projektu - vrátane verejného mestského parku a oddychovej zóny.
- v rámci parku bude bežecký chodník, rôzne športoviská, detské ihriská, park pre psy, ale aj útulné malé kaviarne či štýlové obchodíky.
- všetky tieto obchodné prevádzky (potraviny, reštaurácie, kaviarne, trafika, lekáreň, súkromná škôlka, zubná ambulancia, kaderníctvo a barbershop, nechtové štúdio, vináreň a iné) budú mať obyvatelia čoskoro dostupné, vrátane oddychovej zóny, ktoré značnou mierou doplnia komfort bývania v tomto exkluzívnom projekte.

LOKALITA:
Bývalá industriálna zóna bratislavských Mlynských nív dramaticky zmenila svoju podobu. Stala sa modernou časťou Starého Mesta a vytvára úplne novú časť bratislavského centra s moderným bývaním svetovej úrovne. Podstatnou dominantou tejto časti je Sky Park. Za posledné roky tu vznikla úplne nová časť bratislavského centra so všetkými výhodami, ktoré život v meste prináša. V bezprostrednej pešej dostupnosti sa nachádza Obchodná galéria Eurovea s množstvom služieb, obchodov, reštaurácií, Slovenské národné divadlo, dunajská promenáda, ako aj autobusová stanica, či zastávky MHD.

CENA: nájom 1.380,- €/mesiac + energie 330,- €/mesiac v závislosti od počtu osôb + vnútorný parking 110,- €/ks/mesiac,
+ depozit pre majiteľa bytu vo výške 1-mesačného nájomného,
+ provízia pre realitnú kanceláriu.

Byt je k dispozícii od 16.10.2022. Bližšie informácie a fotky bytu k dispozícii na telefónnom čísle +421 911 697 384.

© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, fotografie © Matúš Kotulič.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk