BÝVAJTE PRVÝ v 2i byte, KLINGERKA, LOGGIA, 2 X KLÍMA, PARKING, Súkennícka ulica, Nivy

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na prenájom krásny, slnečný a hlavne úplne nový 2-izbový byt, kompletne štýlovo zariadený zariadený s krásnym výhľadom na Bratislavský hrad a centrum mesta , loggiou, 2 x klimatizáciou, garážovým parkovacím miestom v novostavbe v novom rezidenčnom komplexe KLINGERKA na Súkenníckej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov - Nivy.

Byt sa nachádza na 18. poschodí v 35 poschodovej novostavbe s 5 výťahmi. Disponuje celkovou podlahovou plochou 62 m2 vrátane balkóna (4,8 m2 ). K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,4 m2. Ide o východnú orientáciu so zaujímavým výhľadom na Zimný prístav, kde si ráno pri vychádzajúcom slnku vychutnáte raňajky a pri večeri aj v letných mesiacoch oceníte príjemnú klímu.

K bytu možnosť prenájmu garážového parkovacieho miesta za poplatok 100 euro/mesiac.

DISPOZÍCIA:
vstupná chodba, klimatizovaná obývačka s kuchyňou s prístupom na balkón, klimatizovaná spálňa, kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou.

VÝHODY:
+vstupná predsieň so vstavanou skriňou na mieru
+kompletne štýlovo zariadený
+kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou
+klimatizácia v obývačke a v spálni
+loggia s krásnym výhľadom na mesto a Bratislavský hrad
+garážové parkovacie miesto
+kompletne zariadená nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ( elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor)
+ spálňa vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou na mieru

Pre rezidentov domu je zabezpečená moderná recepcia 24/7, k dispozícií je 5 rýchlych veľkokapacitných osobných výťahov, odpadové hospodárstvo umiestnené priamo v budove.

Ku komplexu Klingerka prislúcha veľký park, ktorý sa rozprestiera od parkoviska pri obytnej veži až k zástavbe rodinných domov a jeho rozloha je až 5 300 m2. Viac ako polovicu tejto plochy pokrýva zeleň a zvyšok dopĺňa centrálne osadené detské ihrisko, plocha s workoutovými strojmi, menšie ihrisko na loptové hry spolu s príjemným posedením v parku.

Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského centra. Bývanie priamo v centre a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum NIVY, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Byt je voľný ihneď a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Cena prenájmu predstavuje 750 euro + 200 euro energie.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na doleuvedenom tel. čísle, rád Vám bytík ukážem:

Kontakt: 0948 902 505
Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk