MOEDERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, TERASA, DOMINANT, Nám. Hraničiarov, Petržalka

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, priestranný 2 – izbový byt, kompletne moderne zariadený, s terasou v blízkosti Dostihovej dráhy v novostavbe v projekte Dominant na ulici Námestie Hraničiarov vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2 + terasa ( 24 m2 ). Byt sa nachádza na 8. poschodí v 18 – poschodovej novostavbe s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s chladničkou s mrazničkou, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňová zostava a práčka. Obývačka je vybavená manželskou posteľou, obývačkovou zostavou, konferenčným stolíkom a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná predsieň, obývacia izba s kuchyňou a komorou, kúpeľňa, toaleta, terasa.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádzajú potraviny Tesco, Billa, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, cukráreň, fitko, obchody a služby rôzneho zamerania, Chorvátske rameno, Dostihová dráha a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď a je vhodný pre jednotlivca alebo pár, bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 170 € energie.

Kontakt: 0948 902 505
Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk