PRENAJATÉ - 2 - izb. byt po kompletnej rekonštruk.

2022-05-05 03:01:49
Na prenájom plne zariadený dvojizbový byt v Petržalke. Byt je vhodný pre dve osoby, Byt je voľný ihneď.

Byt je čerstvo kompletne prerobený, zariadený, čistý.

Byt sa nachádza na Gessayovej ulici na 2. poschodí (reálne ako na 4tom) s dvoma výťahmi, jedným nákladným a jedným osobným. Byt má výmeru 41 m2 + 5m2 loggia.

Byt má dve izby, pričom jedna je spojená s kuchynskou časťou. Spáleň má veľkú 5m2 loggiu. Kúpeľňa je spojená s WC. Vstup je cez chodbu v ktorej je vstavaná skriňa.

Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, indukčná platňa, vstavaná chladnička s mrazničkou Electrolux, mikrovlnka AEG, Teplovzdušná rúra Electrolux, Vstavaná umývačka riadu BEKO, taniere, príbory, hrnce, poháre, koše na separovaný odpad.

Vybavenie obývačky: Sedačka s možnosťou rozloženia na posteľ, konferenčný stolík (nie je na foto), kuchynský stolík so stoličkami, stolík pod TV (nie je na foto). V prípade záujmu aj 50" LED TV.

Vybavenie spálne: manželská posteľ 160 cm s kapsľovým pružinovým matracom, odkladací priestor pod posteľou (šuplíky), nočný stolík, obrovská vstavaná skriňa s dostatočným priestorom pre oblečenie a iné., pracovný stolík so stoličkou. Dostatočne veľký na počítač a iné pracovné potreby.

Chodba: vstavaná skriňa v veľkým množstvom odkladacích priestorov, zrkadlom a vešiakovou stenou. Robotický vysávač Karcher.

Kúpeľna: Sprchový kút s podomietkovou termostatickou batériou, WC závesné s podomietkovým splachovacím systémom, umývadlo, LED zrkadlo, ventilátor, práčka so vstavanou sušičkou LG, poličky a držiaky.

Kúrenie: centrálne, v každej izbe samostatný radiator.

Na poschodí sú štyri byty, pričom na každej strane chodby sú dva. Chodba je uzamykateľná. Byt má teda iba jedného suseda. V pešej dostupnosti od bytovky je kompletná občianska vybavenosť.

Cena je vrátane rýchleho optického internetu od Orange 500MBit.

Pri podpise sa hradí mesačný nájom a vratný depozit vo výške mesačného nájmu.

K bytu je k dispozícii pivnica 4m2 na poschodí hneď oproti bytu.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, kľudné prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, čoskoro aj zastávka električky, zateplený bytový dom, V blízkosti, KAUFLAND, BILLA, MALINA, Večierka...

Byt je vhodný pre pár, nefajčiarov, bez zvierat.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk