LEN U NÁS !!! EXKLUZÍVNY 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, KLÍMA, PARKING, DISCOVERY RESIDENCE, Nivy

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na prenájom exkluzívny, slnečný 2 izbový byt s krásnym výhľadom, kompletne moderne zariadený, s loggiou, klimatizáciou, garážovým parkovacím miestom, pivničnou kobkou a pivničnou kobkou v novostavbe DISCOVERY RESIDENCE vo vyhľadávanej lokalite ulici Mlynské Nivy v mestskej časti Ružinov - Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 59 m2 + loggia o výmere 5 m2 + 2 m2 pivničná kobka. Byt sa nachádza na 9 poschodí v 22 poschodovej novostavbe s výťahom.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto a pivničná kobka

STAV BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej časti, samostatného WC, obývačky spojenej s kuchyňou, z ktorej je vstup na loggiu, prechodovej chodby s roldorom, samostatnej spálne s roldorom, kúpeľne. Byt sa ponúka kompletne zariadený novým dizajnovým nábytkom. Vo vstupnej časti sa nachádza vešiaková stena so sedením a skrinkou na topánky. Kuchyňa pozostáva z kuchynskej linky a ostrovčeka. Súčasťou kuchynskej linky je chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Ostrovček v kuchyni disponuje indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou a vyvýšenou časťou na stolovanie, ku ktorej prislúchajú barové stoličky. V obývačke je rozkladacia sedačka, konferenčný stolík a obývacia zostava s TV prijímačom. V spálni je klasická manželská posteľ s nočnými stolíkmi, pracovný stôl so stoličkou, roldor. V byte je zavedená klimatizácia s dvoma klimatizačnými jednotkami – v obývačke a v spálni. V kúpeľni je osadená vaňa so sklenenou vaňovou zástenou, práčka, zrkadlo so svetlom a policami, nástenná skrinka a skrinka pod umývadlom. Na oknách sú záclony a zatemňujúce závesy.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, samostatná spálňa, loggia, kúpeľňa a toaleta.

Objekt je zabezpečený kamerovým systémom v spoločných častiach domu.Vstup do budovy je cez dizajnové lobby s non-stop recepciou.

Byt je voľný ihneď a je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Cena nájmu predstavuje 699 €/mesiac + 300,-€ energie vrátane poplatkov za internet, TV a garážové parkovacie miesto.

LOKALITA:
Orientácia na juhozápad kde sa otvára výhľad na Dunaj, prístav, most Apollo a tiež severovýchod s výhľadom na Kolibu s vysielacou vežou a Malé Karpaty.
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Kontakt: 0948 902 505
Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk