Krásny nový 2-izbový byt

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na prenájom úplne nový 2 izbový byt na 2. nadzemnom podlaží v novostavbe NUPPU, ktorá sa nachádza v Ružinove s výhľadom do vnútrobloku. V byte ešte nikto nebýval, zariadenie je úplne nové. K bytu je možné si prenajať aj vnútorné garážovej státie.

Komplex NUPPU ponúka príjemné mestské bývanie, v rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly. Ku každému bytovému domu prislúcha aj spoločenská miestnosť vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, stoly so stoličkami, gauč, TV, stolný futbal).

BYT: Celková rozloha bytu je 59,66 m2 z čoho loggia tvorí 8,38 m2 a pivničná Kubka 2,03 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 8. Je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do príjemného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň so vstavaným šatníkom, ktorý ponúka veľký odkladací priestor. Po pravej strane je vstup do kúpeľne s vaňou a toaletou. Z chodby sa vstupuje do priestrannej obývacej izby, ktorá je spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je výstup na priestrannú loggiu (9,87 m2) a do spálne.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s množstvom úložného priestoru. V spálni sa nachádza otváracia manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavané skrine. V obývacej izbe je rozkladací gauč, konferenčný stolík, TV a skrinka pod TV. V kuchynskej časti je kompletne zariadená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka), jedálenský stôl s 2 stoličkami. V kúpeľni sa nachádza práčka, skrinka pod umývadlo a skrinka so zrkadlom. V byte sú exteriérové žalúzie.

PARKOVANIE: Garážové státie sa nachádza v podzemnej garáži, vďaka čomu sa viete dostať suchou nohou z auta do bytu.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk, zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete zastávku MHD, cyklotrasu, potraviny Kraj, reštauráciu, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku. Výhodou je aj blízkosť nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 690 €/mesiac byt + 150 €/mesiac energie (vrátane TV a internetu)
+ garážové státie 50 €/mesiac

Vratná záloha 1400e.

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU IHNEĎ.

Províziu neplatíte.

Byt je vhodný pre nefajčiara alebo pár bez domácich zvierat.

NEMÁME záujem o spoluprácu s realitnou kanceláriou, prosím nekontaktujte nás!

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk