Veľkorysý 3i byt s úžasným výhľadom a dvomi parkovacími miestami

2022-05-05 03:01:49
Arvin & Benet ponúka na prenájom veľkorysý 3i byt s úžasnou atmosférou a dych berúcim výhľadom, na Kolibe. K bytu prislúcha pivnica a 2 parkovacie miesta.

Ak hľadáte bývanie bez kompromisov, tento byt je určený presne pre vás. Ihneď po vstupe do bytu vás chytí za srdce svojou príjemnou atmosférou a zároveň nádherným výhľadom na dominanty Bratislavy. Už sa Vám nebude chcieť odísť!

Veľkoformátové okná v každej z izieb byt doslova prepájajú s exteriérom a vytvárajú príjemný pocit nekonečného priestoru, vzdušnosti a svetlosti. Akoby ste bývali jednou nohou vonku. Zároveň je umiestnený tak, že máte pocit absolútneho súkromia.

Veľkou výhodou bytu je jeho poloha pár minút od centra Bratislavy a zároveň v tichej lokalite na ulici so zástavbou rodinných domov.

Byt:


Byt sa prenajíma plne zariadený (s výnimkou detskej izby). Všetky vaše veci si nájdu svoje miesto vďaka nadštandardne štedrým úložným priestorom.
Vkusné a kvalitné zariadenie v zemitých tónoch spolu s drevenými parketami a dostatkom svetla pôsobia veľmi útulne a harmonicky.

Nehnuteľnosť pozostavá zo vstupnej chodby s odkladacím a úložným priestorom. Chodba priamo nadväzuje na veľkorysú obývačku s jedálňou a kuchyňou.

V nej Vás v lete príjemne ochladí zabudovaná klimatizácia, naopak v zime Vám pocit pohody navodí zapálený bio krb. Kuchyňa je priestranná, v nadčasovom dizajne a disponuje zabudovanými spotrebičmi.

Nočné trakty sú umiestnené po oboch stranách centrálnej časti. Obe poskytujú vysokú mieru súkromia. Vpravo sa nachádza detská izba so zabudovaným šatníkom a vlastnou lodgiou. K nej prislúcha kúpeľňa so sprchovým kútom. Vstup do kúpeľne je z chodby, takže ju môže využívať aj prípadná návšteva. Je len na Vás či zostane detskou izbou alebo ju budete využívať ako hosťovskú.

Vľavo je kompletne samostatná časť hlavnej spálne a príslušenstva. Disponuje veľkým šatníkom a vlastnou kúpeľnou s vaňou a sprchovým kútom.

Prehliadku nehnuteľnosti zavŕšime vstupom na naozaj priestranný balkón, ktorý sa tiahne pozdĺž celého bytu a poskytuje neskutočné výhľady. Jeho juho-východná orientácia Vám zabezpečí slniečko pre popíjanie rannej kávy a tiež príjemný tieň pri podvečernom posedení. Celkový pozitívny zážitok ešte umocní množstvo vkusne rozmiestnenej už dospelej vegetácie.

K bytu prislúcha pivnica a 2 parkovacie miesta (1 zastrešené a 1 v garáži).

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v oplotenom areáli v kľudnej uličke na začiatku bratislavskej Koliby. Jeho nespornou výhodou je blízkosť centra mesta, do ktorého sa dostanete do 6 minút autom alebo trolejbusom. Na zastávku MHD vedie prekrásna historická ulička priamo z dvora.

Nákupné centrum Central s jeho plnou vybavenosťou, je vzdialené 6 minút autom. Materská škôlka, zdravotnícke zariadenie Kramáre a ďalšiu občiansku vybavenosť, všetko máte na skok od domu.

Pre milovníkov prírody a prechádzok je veľkou výhodou blízkosť lesa ako stvoreného na relax, beh alebo prechádzky s deťmi po dlhom dni v práci.


Cena: 1400 eur / mesiac (1150 eur byt + 250 eur energie)

Výmera: 127 m² (interiér 97 m², balkón 27 m², pivnica 3 m²)



Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk