Na PRENÁJOM nový 2-izb. zariadený byt Sky Park

2022-05-05 03:01:49
BEZ PROVÍZIE – PRENÁJOM NOVÝ (ešte neobývaný) 2-IZBOVÝ BYT kompletne ZARIADENÝ v lukratívnom projekte SKY PARK v Starom Meste v Bratislave.

Jozef HINDICKÝ EXKLUZÍVNE ponúka na dlhodobý prenájom NOVÝ (ešte neobývaný) kompletne ZARIADENÝ 2.IZ. BYT v projekte SKY PARK veža III na 9. posch. a v prípade záujmu možnosť prenájmu parkovacieho státia na -2PP v blízkosti výťahov. Byt je vhodný pre BEZDETNÝ PÁR, NEFAJČIAROV a bez ZVIERAT.

BYT
– TOVÁRENSKÁ ulica (veža III, NIVY centrum a autobusová stanica) – BRATISLAVA I – STARÉ MESTO
– 2-IZBOVÝ BYT
– ÚŽITKOVÁ PLOCHA 55,94 m2 (predsieň 6,70 + kúpeľňa 5,12 + WC 2,24 + obývačka s kuchyňou 28,74 + izba spálňa 13,14)
– 9. POSCHODIE / 30
– ORIENTÁCIA severná (výhľad na NIVY obchodné centrum)
– ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT A
– VLASTNÍCTVO súkromné
– DISPOZÍCIA BYTU v predsieni vpravo je kúpeľňa, vľavo WC, rovno sa prechádza do otvorenej obývačky s kuchyňou, vpravo izba spálňa

– DVERE vstupné do bytu sú bezpečnostné
– OKNÁ hliníkový rám s bezpečnostným trojsklom s tepelne a hlukovo izolačným útlmom, výška parapetu od podlahy 600 mm
– PODLAHY drevená + keramická (kúpeľňa a WC)
– STENY sadrová hladká omietka ošetrená bielym náterom
– KÚRENIE doskový vertikálny radiátor v izbách pod 60 cm parapetom, v kúpeľni je rebríkový radiátor, teplota sa ovláda priestorovým termostatom v každej izbe (programujú sa čas, dni a teplota). OHREV VODY je centrálny
– VETRANIE s rekuperáciou je zabezpečené centrálne
– KLIMATIZÁCIA centrálne v každej miestnosti

– KUCHYŇA otvorená s OBÝVAČKOU veľký luster, rohová sedačka s polohovateľnými opierkami, konferenčný stolík, obývačkové skrinky + TV prijímač, kuchyňa nábytok od slovenského výrobcu DECODOM so vstavanými spotrebičmi – elektrická rúra, indukčný elektrický varný panel, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a umývačkou, kuchynský stôl do priestoru s 2 stoličkami a PC stôl
– IZBA SPÁLŇA manželská posteľ, nočné stolíky, vstavaná veľká skriňa
– KÚPEĽŇA sprchový kút, umývadlo so skrinkou, zrkadlo s osvetlením, pračka + poličky
– WC závesná misa s bidet sprškou, umývadlo

ĎALŠIE INFORMÁCIE
– NOVOSTAVBA SkyPark by ZAHA HADID kolaudácia máj 2021, renomovaný developer je garanciou kvality
– ZARIADENIE kompletne nábytkom vrátane spotrebičov, stačí sa iba nasťahovať
– MERAČE TÚV a SV spolu s meračmi tepla pri kúrení majú rádiový odpočet
– VIDEO VRÁTNIK
– TV, INTERNET, vysoko rýchlostný optický
– K DISPOZÍCII VOĽNÝ ihneď, prípadne dohodou

BYTOVÝ DOM
Recepcia s 24 hodinovou prevádzkou a SBS, vstupná hala je architektonicky zladená sú tu stolíky a sedačky pre návštevy, v prízemí sú schránky pre doručenú poštu, vo vchode sú 4 rýchlo výťahy, v chodbách na poschodí je dlažba, vstup do domu je bezbariérový.

LOKALITA
Súčasťou komplexu SKY PARK je atypické námestie s množstvom zelene, obchodov, administratívnych priestorov, reštaurácie, lekáreň, bary a ďalšie prevádzky služieb. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, školy, materské školy, lekárov, obchody, bary, kiná, divadlá, športoviská, osobný prístav. Historické centrum mesta je vzdialené iba pár minút chôdze, neďaleko sa nachádzajú viaceré zastávky MHD s dostupnosťou do celého mesta a zároveň vynikajúca dostupnosť na diaľničný obchvat.

Unikátnym riešením priestoru bývalej priemyselnej zóne Mlynských nív sa podarilo vytvoriť úplne novú časť bratislavského centra. Zachovaním Jurkovičovej teplárne a výstavbou verejného mestského parku spája SKY PARK hodnotný verejný priestor s moderným bývaním svetovej úrovne. Nehnuteľnosť sa nachádza v lukratívnej lokalite nábrežia Dunaja v blízkosti nového SND, nákupných centier NIVY / Eurovea a hlavnej autobusovej stanice.

PREČO SI PRENAJAŤ TENTO BYT?
Byt je komplet zariadený, stačí si priniesť iba svoje osobné veci. Je to jedna z najlepších adries v centre Bratislavy, 10 minút pešo do historického centra - bývanie prináša komfort a pohodlie. Zároveň budete mať prístup na vyhliadkovú terasu na streche s jedinečnými výhľadmi na celú Bratislavu a okolie z 30. poschodia.

NÁKLADY NA BÝVANIE
1000 €/mes. nájom + 250 €/mes. energie vrátane internetu a TV
100 €/mes. GARÁŽOVÉ STÁTIE, ktoré je chránené kamerovým systémom (nie je podmienkou prenájmu)
Prenájom na dobu MINIMÁLNE 12 mesiacov.

– PLATÍTE 1x NÁJOM + ENERGIE, KAUCIA vopred
– NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu

ODOVZDÁME VÁM NEHNUTEĽNOSŤ S POCITOM POHODY a SPRAVÍME „DO POSLEDNEJ BODKY“ VŠETKO ZA VÁS. SERVIS a SLUŽBY, AKÝ SI ZASLÚŽITE !

Zavolajte mi a dohodneme sa na termíne obhliadky 🙂 Jozef Hindický, MSc – 0911 999 432 – hello@jozefhindicky.com, jhrealestate@jhrealestate.sk

© Copyright JH interior & real estate, s.r.o. – text, fotografie a videá sú autorským dielom a majetkom spoločnosti JH interior & real estate, s.r.o.

NO COMMISSION - BRAND NEW (never occupied) 2-BEDROOM APARTMENT FOR RENT fully FURNISHED in the lucrative SKY PARK project in the Old Town of Bratislava.

Jozef HINDICKY EXCLUSIVELY offers a brand new (never occupied) 2-bedroom fully furnished apartment for long-term rent, located in the SKY PARK project tower III on the 9th floor with optional parking place close to elevators. The apartment is suitable for NON-SMOKING COUPLES only with NO CHILDREN or ANIMALS.

FLAT
– TOVÁRENSKÁ street (tower III, NIVY center and bus station) – BRATISLAVA I – OLD TOWN
– 2-BEDROOM APARTMENT
– LIVING AREA 55.94 m2 (hall 6.70 + bathroom 5.12 + toilet 2.24 + living room with kitchen 28.74 + bedroom 13.14)
– 9th FLOOR out of 30
– ORIENTATION north (view of the NIVY shopping center)
– ENERGY CERTIFICATE A
– OWNERSHIP private
– LAYOUT OF THE APARTMENT through the hall on the right there is bathroom, separate toilet on the left, as you walk straight into the open living room area with kitchen, there is the bedroom on the right-hand side

– The entrance to the apartment is through security door
– WINDOWS aluminium frame with safety triple glazing with thermal and noise insulation attenuation, window sill height from the floor is 600 mm
– wooden + ceramic FLOORS (bathroom and toilet)
– WALLS gypsum smooth plaster treated with white paint
– HEATING vertical board radiator in rooms below 60 cm window sill, there is a ladder radiator in the bathroom, the temperature is controlled through a thermostat in each room (time, days and temperature are programmed). WATER HEATING is central
– VENTILATION with recuperation is provided centrally
– AIR CONDITIONING centrally in every room

– KITCHEN open area with LIVING ROOM, large chandelier, corner sofa with adjustable armrests, coffee table, living room cabinets + TV set, kitchen furniture from the Slovak manufacturer DECODOM with built-in appliances – electric oven, induction electric hob, microwave oven, refrigerator with freezer and dishwasher, there is also a kitchen table with 2 chairs and a PC table / desk
– BEDROOM double bed, bedside tables, built-in large wardrobe
– BATHROOM shower, sink with cabinet, mirror with lighting, washing machine + shelves
– TOILET hanging bowl with bidet shower, sink

MORE DETAILS
– NEW BUILDING SkyPark by ZAHA HADID approval May 2021, renowned developer is a guarantee of quality
– FULLY FURNISHED including appliances, bring your personal items only
– DHW and SV METERS, together with heat meters for heating, have a radio readout
– VIDEO DOORMAN
– TV, INTERNET, high-speed broadband
– AVAILABLE FREE immediately, or upon agreement

APARTMENTS
Reception with 24-hour operation and SBS, the entrance hall is architecturally coordinated, there are tables and chairs for visitors, there are mailboxes for delivered mail on the ground floor, there are 4 high-speed elevators in the entrance, the corridors on the upper floor are tiled, the apartments entrance is barrier-free.

LOCATION
Part of the SKY PARK complex is an atypical square with lots of greenery, shops, administrative spaces, restaurants, pharmacies, bars and other establishments. The location provides complete civic amenities, schools, kindergartens, doctors, shops, bars, cinemas, theatres, sports grounds, personal marina. The historic center of the city is only a few minutes walk away, there are several public transports stops nearby with access to the entire city, as well as excellent access to the highway.

RENT COSTS
€1000/month rent + €250/month bills including broadband and TV
€100/month GARAGE SPACE, which is protected by CCTV (optional)
Lease for a period of MINIMUM 12 months.

– YOU PAY 1x RENT + BILLS, DEPOSIT upfront
– You do NOT pay any commission

Call me to arrange viewing 🙂 Jozef Hindický, MSc – 0911 999 432 – hello@jozefhindicky.com, jhrealestate@jhrealestate.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk