Arvin & Benet | Elegantný a nadštandardný 4i byt s terasou

2022-05-05 03:01:49
Arvin & Benet ponúka na prenájom 4i zariadený byt v novostavbe Slnečnice s 2 garážovými státiami a pivnicou.

Táto nehnuteľnosť je úplne nová, moderná, zariadená a ponúka nadštandardné teplo domova svojou perfektnou južnou orientáciou, ktorá zabezpečuje svetlo, teplo a celkovú príjemnú atmosféru. Ak sú toto vlastnosti, ktoré by Vaše nové bývanie malo spĺňať, tak tento byt je určený práve pre Vás.

K týmto benefitom dopĺňame novú progresívnu štvrť, strategickú lokalitu, výbornú praktickú dispozíciu ktorá využíva efektívne doslova každý jeden centimeter štvorcový, kvalitné materiály, príjemnú priestrannú terasu, na ktorej si majitelia budú môcť vychutnať raňajky alebo pohár vína pri západe slnka a skvelé parkovanie v garáži pre dve autá vedľa seba hneď pri výťahoch a východe z garáže. To sú ďalšie benefity, ktorými si vás tento byt určite nakloní na svoju stranu.

Všetky miestnosti sú prepojené spoločnou terasou.

Pôdorys a viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/741/elegantny-slnecny-byt-s-terasou-v-slnecniciach

Čerešničkou na torte je, že sa prenajíma zariadený, vyžaduje minimálne dodatočné náklady na dozariadenie podľa preferencií nových majiteľov ktorým stačí prísť prakticky so zubnou kefkou užívať si krásne, čisté a moderné bývanie. Majitelia zariaďovali pôvodne a primárne tento byt pre seba a komfort svojej rodiny, o čom svedčí jeho nadštandardné prevedenie a kvalita materiálov, z ktorých vyberáme kvalitné príplatkové drevené dubové podlahy, nadštandardné gresove obklady na WC a v kúpeľni, ktoré sú potiahnuté až do výšky stropu, čo nie je bežné. Keramická dlažba v kuchyni, množstvo dreva, veľkoformátové okná, klimatizácia alebo blackout závesy nachádzajúce sa vo všetkých miestnostiach dodávajú tomuto bytu punc kvality a vyššej triedy. Samozrejmosťou je plne zariadená kuchyňa so vstavanými spotrebičmi.

Byt:

Byt sa nachádza na 4/7 poschodí v novostavbe z roku 2021.
Hneď pri príchode Vás príjemne prekvapí veľká vstupná chodba s priestranným rolldoorom po celej dĺžke chodby s množstvom úložného priestoru. Na pravej strane sa nachádza samostatná toaleta a vedľa nej kúpeľňa s vaňou a práčkou.
Priamo oproti vstupným dverám sa na lome chodby nachádza prvá miestnosť, ktorá môže plniť úlohy pracovne, detskej alebo hosťovskej izby. Druhá miestnosť je momentálne využívaná ako šatník, jej využitie môže byť rovnaké ako v predošlom prípade. Na úrovni vstupu do tejto miestnosti prechádzame do dennej časti nehnuteľnosti, ktorú tvorí obývacia miestnosť s kuchyňou, ktoré plynulo prepája jedálenská časť so štyrmi stoličkami a z ktorej finišujeme obhliadku v hlavnej spálni.

Obrovskou prednosťou tejto nehnuteľnosti je jej vysoká miera súkromia. Tento byt sa nachádza v časti Slnečnice – Mesto v rámci predposledného bloku, pričom práve lokalita a orientácia nám ponúkajú príjemné a ničím nerušené pohľady na Janíkovske pole – so susedmi si nebudete pozerať do okien a ďalším nesporným benefitom je park, ktorý je práve v procese dokončovania a nachádza sa pred bytovým domom. Tento park ktorý bude obsahovať zeleň, workout, posedenie a možnosti trávenia voľného času a oddychovania bude o rozlohe 29.000 m², čo je v skutku bohatá porcia zelene a možností s ekvivalentom rozlohy troch futbalových ihrísk. Blackoutove závesy vás ale v prípade potreby dôkladne izolujú od okolitého sveta, alebo skôr svetla, keďže byt je z tejto miestnosti orientovaný do tichej a zelenej zóny.

Celý byt sa vezie na vlne príjemných a momentálne veľmi žiadaných a preferovaných zemitých tónoch. Tie výborne dopĺňa množstvo dreva ktoré sa v byte nachádza a ktoré celý priestor zjemňuje a zútulňuje. Novým nájomcom ponúka všetko čo môžu potrebovať nato, aby si perfektne užili všetky jeho pozitívne aspekty.

Lokalita:
Moderná a nadčasová štvrť z dielne kvalitného a overeného developera CRESCO so všetkým, na čo ste v meste zvyknutí. Dôraz pri výstavbe bol kladený na vysoký komfort bývania a kvalitné komunitné spracovanie. Detské ihriská, workout zóna na posilňovanie, prakticky kompletná občianska vybavenosť či výborná dostupnosť do lesov a na hrádzu ako vhodné možnosti na šport, turistiku či oddych, to sú ďalšie benefity bývania v tejto nehnuteľnosti v tejto mikro lokalite. Spomíname tiež plánovanú výstavbu električkovej trate, ďalšej škôlky a školy, zdravotníckych zariadení a mnohých ďalších plánovaných a odsúhlasených projektov. Autom je skvelé napojenie na diaľnicu.

Cena: 1420 eur (1000 eur byt, 160 2x garážové státie a pivničná kobka + 260 eur energie, TV, internet)
Výmera: 99,53 m² (interiér 75,30 m², terasa 19,23 m², pivnica 5 m²)
Orientácia: Obývacia miestnosť so spálňou J, dve menšie izby V
Internet a TV: optika od Telekomu
Mesačné náklady: 260 eur mesačne

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk