Prenájom moderného 2-izbového bytu na Hviezdnej ulici v Bratislave - ideálny domov pre pár alebo jed

2022-05-05 03:01:49
B10 realitné centrum Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt nachádzajúci sa v Bratislave konkrétne v časti Podunajské Biskupice.

Tento príjemný byt sa nachádza v tichej a pokojnej časti mesta, kde môžete vychutnávať príjemnú atmosféru a zároveň mať prístup ku všetkej potrebnej infraštruktúre, ktorá súvisí s každodenným životom.

Nachádza sa v novšej stavbe, ktorá ponúka moderné a kvalitné bývanie.

Vstupujúc do bytu, ocitnete sa v priestrannom a dobre navrhnutom vstupnom priestore, ktorý vás privíta svojou útulnou atmosférou.

Vďaka dostatku prirodzeného svetla sa budete cítiť príjemne a pohodlne.

Obývacia izba ponúka dostatok priestoru na oddych a relax po náročnom dni.

Spálňa je dostatočne veľká pre pohodlné spanie pre dvoch ľudí. Svojim dizajnom a vybavením vám poskytne dostatok odkladacieho priestoru.

Kuchyňa je plne vybavená a umožní vám prípravu chutných pokrmov bez problémov. Dostatok úložného priestoru a moderné spotrebiče Vám uľahčia každodenný život.

Kúpeľňa je čistá a moderná, vybavená všetkým potrebným vybavením, spoločne s WC.

Bližšie info:

Výmera: 37m2

Balkón: 1x výstup z obývacej miestnosti a 1x výstup zo spálne

Parkovanie: vonkajšie. Dostatok parkovacích miest na parkovisku pred bytovým domom alebo v tesnej blízkosti byt. domu zdarma.

Orientácia: JZ spálňa a obývacia miestnosť, JV kuchyňa

Internet a TV: UPC

Byt je v tichej lokalite, no zároveň Vám ponúka dobrú dopravnú dostupnosť do centra mesta, kde môžete objavovať zaujímavé miesta, reštaurácie, obchody a kultúrne podujatia.

Ak hľadáte útulný a moderný byt na prenájom v Bratislave, tento 2-izbový byt na ulici Hviezdna 38 je pre vás tou správnou voľbou. Navštívte ho a presvedčte sa sami!

Lokalita v ktorej sa byt nachádza patrí medzi veľmi dobre občiansky vybavené časti Bratislavy. V okolí bytu sa nachádza široké spektrum základných a verejných služieb, vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní, fitnescentier, lekární, bankomatov a zdravotných stredísk.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa nachádza napríklad: potraviny Billa, lekáreň, bankomat, pošta, ako aj viaceré reštaurácie a kaviarne.

V blízkosti je aj nákupné centrum Avion Shopping Park, kde nájdete obchody s oblečením, potraviny, kaviarne a mnoho ďalších obchodov. Vzhľadom na umiestnenie bytu je tiež jednoduché a rýchle dostať sa do centra mesta alebo na letisko.

Platobné podmienky:

Budúci nájomca hradí: 1x výšku mesačného nájmu pri 1os./550€ pri 2os/600€ vrátane energií, TV a internetu UPC

1x depozit vo výške mesačného nájmu a 1x províziu pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 107659

Cena: 600.00 €/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk