Arvin & Benet | Atraktívny 2i byt v jedinečnom prostredí

2022-05-05 03:01:49
Arvin & Benet ponúka na prenájom moderný 2 izbový byt s loggiou v novostavbe v Karlovej Vsi.

Bývanie v tomto byte je ideálne pre mladého človeka alebo pár, ktorý žije aktívnym životným štýlom a zároveň však dbá na vyšší štandard komfortu svojho bývania.

Očarí Vás pocit, že ste v srdci prírody navodený jedinečným výhľadom z obývačky aj spálne. Pokojná lokalita a zeleň, ktorou je bytový dom obkolesený ponúka pokojnú atmosféru a zabezpečuje aj maximálne súkromie.

Výnimočnosť tejto nehnuteľnosti dodávajú veľkoformátové okná po celej dĺžke obývačky, ktoré už od rána prinášajú do bytu slnečnú atmosféru.

Poteší priestranná loggia s preskleným zábradlím, moderné zariadenie bytu, ale i jednoduchý prístup a bezproblémové parkovanie.

Byt sa nachádza v útulnom trojposchodovom bytovom dome so 6 bytovými jednotkami, výťahom. Ďalším benefitom sú určite aj dobrí susedia.

Byt: 

Byt má priestrannú dispozíciu s dostatkom úložných priestorov, samostatnú komoru a prenajíma sa plne zariadený. Z chodby so vstavanou šatníkovou skriňou vkročíte do obývacej časti, ktorá v sebe spája štýlový priestor na oddych s modernou sedačkou a smart TV, či možnosť stolovania pri raňajkovom pulte s vysokými stoličkami.

Kuchynská linka je v nadčasovej lesklej bielej farbe, vybavená vstavanými elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, el. rúrou, umývačkou riadu a varnou doskou s digestorom).

Z druhej časti chodby sa vchádza do spálne s manželskou posteľou s nočnými stolíkmi a úložným priestorom. Unikátnu atmosféru spálni dodáva francúzsky balkón s nádherným výhľadom na zeleň.

Oproti spálni sa nachádza kúpeľňa v elegantných svetlých tónoch disponujúca priestranným sprchovým kútom, WC a práčkou.

Otváranie vchodových dverí je zabezpečené elektronickým vrátnikom.

K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži a zároveň v okolí bytového domu nájdete bezproblémové parkovanie i pre vašich hostí.

Lokalita:

Lokalita ponúka bývanie v tichom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou (Tesco, Billa, Lidl, francúzska pekáreň, Farmársky obchod 2 minúty chôdze, reštaurácie, kaviarne). Pre nadšencov prírody a športu je v blízkosti park SNP, les, či fitness centrá. Zástavka MHD je 300 m od bytu.

Cena: 750 EUR mesačne (500 EUR nájomné, 200 EUR energie vrátane internetu a TV, 50 EUR parkovacie miesto v podzemnej garáži)
Výmera: 52,5 m2 (interiér 48 m2, loggia 4,5 m2 )

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk