Exkluzívne ponúkame na prenájom krásne zrekonštruovaný, priestranný a kompletne zariadený 2i byt na

2022-05-05 03:01:49
Exkluzívne ponúkame na prenájom krásne zrekonštruovaný, priestranný a kompletne zariadený 2i byt s murovanou pivničnou kobkou na Rezedovej ulici.

Byt sa nachádza na 4. zo 7.poschodí, dom je zateplený s novým výťahom. Výnimočná je celková výmera bytu 60m2 + balkón 2,25m2.

Byt:
Praktická dispozícia bytu začína chodbou so zrkadlovým vstavaným šatníkom, z ktorej sa vstupuje do kúpeľne s wc. Druhý vstup je do spálne s balkónom orientovanej na juhozápad s výhľadom do vnútroblokového parku. Obzvlášť priestranná obývačka a samostatná kuchyňa je orientovaná na severovýchod, čo počas horúcich dní pomáha udržať vyváženú klímu.

V spálni sa nachádza Wind-free klimatizácia, ktorá sa v letných mesiacoch postará o príjemne vychladenú miestnosť, bez rizika prechladnutia spôsobeného intenzívnym fúkaním studeného vzduchu. Komfort spálne dotvára podsvietený šatník, toaletný stolík, komoda, postele s úložným priestorom a nočné stolíky.

Kuchyňa v tvare L je prakticky riešená a zahŕňa spotrebiče kvalitných značiek – chladničku s No-frost mrazničkou, mikrovlnku, teplovzdušnú rúru, umývačku riadu, indukčnú varnú dosku s digestorom.

Lokalita
Byt ma strategicky výbornú polohu v rámci Ružinova. Či už využívate auto alebo MHD dostanete sa rýchlo do všetkých smerov BA. 5 min peši sa nachádza obľúbené OC Retro, kde sa nachádzajú komplexné služby. V tesnej blízkosti domu sa nachádza aj škôlka, zdravotné stredisko, športový areál s bežeckou dráhou, moderné detské a workoutové ihriská. Neďaleko sa tiež nachádza viacero výborných kaviarní, Park Andreja Hlinku a Štrkovecké jazero.

Cena:
Byt: 538 EUR
Energie vrátane Tv a internetu: 212 EUR
Spolu: 750 EUR

KONTAKT:
Mgr. Alexandra Malaschitzová
M +421 904 751 717
E alexandra.malaschitzova@lucron.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk