Arvin & Benet | Exkluzívny 3i byt s garážou v historickej vile pri Prezidentskom paláci

2022-05-05 03:01:49
Arvin & Benet ponúka na prenájom výnimočný 3i byt neďaleko Prezidentského paláca v krásnej historickej vile, pokojnej a lukratívnej lokalite na Gunduličovej ulici v Starom Meste.

Viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/822/exkluzivny-3i-byt-s-garazou-v-krasnej-vile-pri-palisadach

Tento dizajnový byt zaručene splní aj náročné predstavy o vyhľadávanom bývaní v klasickom staromestskom byte. Kompletná rekonštrukcia tohto bytu bola práve dokončená a exkluzívne zariadenie a vybavenie bytu je zatiaľ nepoužívané. Pri rekonštrukcii sa dbalo na najkvalitnejšie materiály a povrchy. Vysoké stropy, dubové parkety, dvojkrídlové drevené dvere a špaletové okná sa zrenovovali a dodávajú bývaniu výnimočný elegantný štýl. K dispozícii na oddych máte aj vlastnú časť záhrady a benefitom je aj parkovanie pre dve autá.

Byt:

Byt sa nachádza na prízemí 3 poschodovej vily, ktorá má vlastný dvor. Po vstupe sa ocitnete v predsieni s praktickým šatníkom a vstavanou skriňou s technickým zázemím, práčkou a sušičkou. Vľavo vojdete do samostatného WC s umývadlom.

Ďalej z predsiene pokračujete do priestrannej kuchyne s kompletne vybavenou a zariadenou kuchynskou linkou so vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra s varnou doskou a digestorom, chladnička s mrazničkou) a špeciálnym zabudovaným filtrom na pitnú vodu.

V obývacej časti sa nachádzajú pohodlné sedačky s konferenčným stolíkom, okrúhlym jedálenským stolom so stoličkami a masívnou drevenou knižnicou po celej stene s posuvným modulom pre televíziu.

V priestrannej spálni budete spať na nadštandardne veľkej a pohodlnej manželskej posteli, vybavená je vysokými skriňami a dizajnovou komodou.
Tretia izba disponuje písacím stolom so stoličkou, úložným priestorom a netradične veľkou poschodovou posteľou vyrobenou na mieru, umiestnenou vo výške dostupnou rebríkom, čo vytvára v izbe dodatočný priestor pre každodenné aktivity.

Priestranná kúpeľňa v nádhernom dizajne mramoru disponuje veľkou walk-in sprchou aj vaňou, umývadlom so zrkadlom. A denné svetlo do nej privádza veľké okno.
K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu a samostatná garáž, pred ktorou je miesto na zaparkovanie druhého auta.
Navyše máte k dispozícii aj kus vlastnej záhrady pred bytom, ktorú môžete využiť ako priestor na oddych.

Lokalita:


Byt sa nachádza v srdci Starého Mesta neďaleko obľúbených Palisád, či Prezidentského paláca a Prezidentskej (Grasalkovičovej) záhrady s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádza historické centrum Bratislavy. Neďaleko bytového domu je tiež zastávka MHD a s ostatnými časťami Bratislavy Vás spája hneď niekoľko autobusov a trolejbusov, či električky.

Cena: 1750 eur / mesiac ( 1 300 €/mesiac byt, 250 EUR energie, 200 garáž)

Výmera: 107 m² (interiér 99 m², pivnica 8 m²)



Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.



Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk