LEN U NÁS !!! MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, VÝHĽAD, BALKÓN, KLÍMA, Panorama City

2022-05-05 03:01:49
Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný, slnečný 2 izbový byt s krásnym výhľadom, kompletne moderne zariadený s balkónom, klimatizáciou a garážovaným parkovacím miestom v novostavbe Panorama City na Landererovej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Byt má výmeru 57 m2 s balkónom a nachádza sa na 18. poschodí vo veži II. so 4 výťahmi.

K bytu možnosť prenájmu garážové parkovacie státie za poplatok 100 euro / mesiac.

Byt je vybavený bezpečnostnými dverami, klimatizáciou a je kompletne novo zariadený so všetkými spotrebičmi.
Prístup je na čipové karty. V budove je denná recepcia, 24 hodinová ochrana objektu a možný nákup základných potrieb v rámci projektu (Yeme potraviny, DMdrogéria, kaviareň a iné).

DISPOZÍCIA
vstupná chodba s úložným priestorom, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC.

LOKALITA
Byt je situovaný v centre mesta s vynikajúcou občianskou vybavenosťou (nákupné centrum Eurovea, reštaurácie, kino, banky, SND), v unikátnej lokalite blízko promenády pri rieke Dunaj. Miesto vhodné na oddych, šport, kultúrne vyžitie a v neposlednom rade na nakupovanie. Bezproblémové dopravné spojenie.

Projekt Panorama City je zasadený do atraktívneho prostredia novovzniknutého bratislavského nábrežia, ponúka bezprostredný prístup k Dunaju a obľúbenému centru 850 €/mesiac ktorého súčasťou je nábrežná promenáda. Tá ho spája s historickým centrom mesta a tvorí súvislé prepojenie popod hradný vrch až po River Park na nábreží. Nachádza sa v dosahu komplentej občianskej vybavenosti, vďaka čomu naplní všetky potreby svojich obyvateľov. Od Panorama City je to iba na skok na Dunajskú hrádzu, ktorá poskytuje bohaté možnosti športového vyžitia pre bežcov, korčuliarov i cyklistov a vytvára skvelý prístup k lužným lesom.

Byt je voľný k nasťahovaniu od 1.6.2023 s možnosťou obhliadky ihneď.

Cena nájmu predstavuje 850 euro / mesiac + 200 euro energie vrátane vysokorýchlostného optického internetu s TV.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk