EXKLUZÍVNE, JEDINEČNÝ 2i byt !!!, NOVOSTAVBA, KLÍMA, VÝHĽAD, PARKING, SKY PARK

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame exkluzívne na prenájom pekný, slnečný 2i – izbový byt orientovaný na východnú stranu, kompletne moderne zariadený vo vysokom štandarde s centrálnou klimatizáciou, pokročilým systémom rekuperácie, loggiou, vyhliadkovou terasou na 30 p. a krásnym výhľadom v novostavbe vo vyhľadávanom projekte Sky PARK by Zaha Hadid v blízkosti OC EUROVEA na Továrenskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 51 m2 vrátane loggie. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 30 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi a 24 hodinovou recepciou. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

Možnosť prenájmu garážové parkovacie miesto za poplatok 100 euro/mesiac

Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi vo vysokom štandarde značky Bosch ako indukčná varná doska, kombinovaná teplovzdušná rúra aj s MW ohrevom, dizajnový digestor, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. S obývacej izby a spálne je pekný výhľad a je z nich možný vchod na loggiu, ktorá poskytuje príjemné posedenie, či už na raňajkách cez víkend, alebo večer s pohárom vínka. V spálni sa nachádza pohodlná manželská posteľ a šatníková skriňa na mieru. Na chodbe sa nachádza šatníková skriňa na mieru s odkladacím priestorom a zabudovanou práčkou. Na chodbe je taktiež kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde - drevené podlahy, bezpečnostné protipožiarne dvere, bezfalcové interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia a pokročilým systémom rekuperácie vzduchu, centrálny zhod separovaného odpadu na každom poschodí.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom SKY PARK sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. SKY Park sa nachádza v tesnej blízkosti Nového SND, ako aj Hviezdoslavovho námestia, známeho množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka, susedí s nábrežím Dunaja, ktorý poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok. Množstvo reštaurácií a kaviarní lemujúcich nábrežie Dunaja sú vám plne k dispozícii. Jedno z najexkluzívnejších nákupných centier - EUROVEA sa nachádza len pár metrov od vášho nového bývania. Skvelé napojenie na verejnú dopravu je ďalšou výhodou, ktorá prislúcha k bývaniu v komplexe SKY PARK.
Veľmi pekné a príjemné bývanie vo vysokom štandarde.

Byt je voľný od 01.08.2023 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 900 € + 250 € energie vrátane poplatkov za internet.

Byt je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505
Email: kiss@primereality.sk

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk