Prenájom luxusného 2izb. zariad. bytu NOVOSTAVBA - ZUCKERMANDEL - BAI

2022-05-05 03:01:49
Realitná kancelária LIVIANTE ponúka na PRENÁJOM luxusný 2-izbový byt s lódžiou v novostavbe ZUCKERMANDEL, v príjemnej, veľmi žiadanej lokalite Starého Mesta s výhľadom na Dunaj. Zuckermandel sa nachádza na nábreží Dunaja v Starom Meste Bratislavy.

Byt o výmere 59,21m2 vrátane lódžie (4,12 m2) je na 1.p./7p. bytového domu, s orientáciou na juho-východ. K bytu prislúcha pivničná kobka (2,87m2). Nájomnca má možnosť si k bytu prenajať vnútorné parkovacie státie na -3. p. v podzemnej garáži bytového domu ("prechod suchou nohou"). Byt je kompletne, moderne, nadštandardne zariadený, vrátane všetkých spotrebičov a klimatizačných jednotiek.

Dispozičné riešenie: predsieň s úložným priestorom, kuchyňa, prepojená jedálenským kútom s obývacou miestnosťou s východom na lódžiu,1x spálňa s veľkým úložným šatníkom, kúpeľňa s vaňou so sklennou zástenou, toaletou, automatickou práčkou. Zariadenie bytovej jednotky: kuchynská linka so vstavanou chladničkou, rúrou, mikrovlnou rúrou, indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, digestorom a pod. Obývacia miestnosť je spojená s kuchyňou - sedacia súprava, komoda, jedálenský stôl a stoličky. V spálni je veľký šatník, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, ako aj kozmetickým stolíkom.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom 3D virtuálnej prehliadky, ktorá je súčasťou tohto inzerátu.

Výhody:
+ exkluzívna adresa (Žižkova ulica, Zuckermandel) - veľmi žiadaná lokalita
+ lokalita Starého Mesta a nábrežie Dunaja
+ orientácia na Dunaj - výhľad z dennej časti bytovej jednotky
+ lódžia
+ murovaná pivničná kobka
+ vnútorné parkovacie státie ("prechod suchou nohou")
+ celý komplex disponuje elektronickým zabezpečením, SBS službou
+ výborná dostupnosť na diaľničný obchvat a do historického centra mesta Bratislavy
+ blízky prístup na hrádzu, ktorá poskytuje široké spektrum športového vyžitia pre bežcov, cyklistov, korčuliarov a vytvára skvelý prístup k lužným lesom v okolí a do sadu Janka Kráľa
+ kompletná občianska vybavenosť (OC Aupark, malé potraviny, cukráreň, reštaurácia, banky, fitness, kaviareň, Riverpark, vonkajšie cvičisko, oddychová zóna, prechádzky po nábreží Dunaja a pod.)

Rezidencia ZUCKERMANDEL:
umiestnená pod Bratislavským hradom a je pokračovaním mestského centra aj s jeho typickou atmosférou, reštauráciami, barmi a obchodmi. Svojim obyvateľom táto rezidencia poskytuje luxusné bytové jednotky, kancelárie, veľkorysé verejné priestory a obchodné prevádzky. Vybavenie bytového komplexu Zuckermandel: MHD priamo pri projekte (autobusy a električky), kaviarne, jedálne-kantíny, reštaurácie, potraviny, banky, lekáreň, telocvičňa, fit chodník priamo v projekte, stojany na bicykle, estetická klinika a mnoho iného.

LOKALITA:
Komplex Zuckermandel okrem kompletnej občianskej vybavenosti zároveň svojou ideálnou polohou pri nábreží Dunaja poskytuje výbornú dopravnú i pešiu dostupnosť do historického centra mesta ako aj veľa možností na športové aktivity v bezprostrednom okolí. Konkrétne ide o lokalitu medzi Mostom SNP, Vydricou a projektom River Park. Poloha v centre mesta zaručuje plnohodnotnú občiansku vybavenosť a skvelú dopravnú dostupnosť. Tieto praktické benefity podčiarkuje emócia spojená so životom pri rieke. Nábrežná promenáda poskytuje bohaté možnosti športového vyžitia, neďaleké centrum mesta zase množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré obohacujú život Staromešťanov.

CENA:
+ prenájom bytu 1.015,- EUR/mesačne + energie 267,- EUR/mesačne,
+ prenájom vnútorného parkovacieho státia za poplatok 120,- EUR/mesačne (nie je podmienkou prenájmu bytu),
+ vratný depozit v sume mesačného nájmu,
+ provízia RK v sume mesačného nájmu.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk