Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:
5151001 - Prevádzkar ubytovacieho, stravovacieho zariadeniaPracovná oblasť: GastronómiaPočet voľných miest: 5Náplň práce: Riadenie bezproblémového chodu zverenej prevádzky.
Nábor, vedenie, motivovanie a kontrolovanie podriadených zamestnancov.
Objednávanie, preberanie a kontrolovanie tovaru.
Komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok.
Fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy.
Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami.
Pripravovanie, tvorenie a realizácia cenovej politiky.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý časPracovný čas: 10:00 - 18:00 Nočná práca: NieSezónna práca: NieZákladná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 994 €
mesačne Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sféreZdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Vhodné pre absolventov:
Nie
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Základné vzdelanie Prax: aspoň 3 mesiaceZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Osobnostné predpoklady: sebaistota Ďalšie požiadavky komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
tímová práca
Kontaktné údaje:
Sara Bijnor, s.r.o.