Arvin & Benet | Atraktívny 1i byt v novostavbe Stein

2022-04-19 14:43:17
Arvin & Benet ponúka na prenájom moderný 1i byt s balkónom v obľúbenej novostavbe Stein v Starom Meste.

Bývanie v tomto projekte je ideálne pre mladého človeka alebo pár, ktorý žije aktívnym životným štýlom a zároveň však dbá na vyšší štandard komfortu svojho bývania.

Výnimočnosť tejto štýlovej nehnuteľnosti dodáva moderný dizajn, praktická dispozícia s balkónom orientovaným do tichého vnútrobloku, či perfektná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí.

Byt:

Byt sa nachádza na 1. poschodí, má skvelú dispozíciu s dostatkom úložných priestorov a prenajíma sa plne zariadený.

Pri vstupe sa nachádza kúpeľňa v nadčasovej bielej farbe disponujúca vaňou, umývadlom, toaletou a práčkou. Kuchynská linka je v elegantnej bielej farbe, vybavená vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor a umývačka riadu) a chladničkou s mrazničkou.

Jedálenský stolík pre dve osoby a kožená sedačka s konferenčným stolíkom dotvárajú dennú časť bytu. Nočná časť bytu je oddelená nábytkovou zostavou s praktickým úložným priestorom a zariadená pohodlnou manželskou posteľou. Pri zariaďovaní bol kladený dôraz nie len na praktickosť, ale aj dizajn.

Parkovanie bude v prípade záujmu k dispozícii v podzemnej garáži budovy, za 100 eur mesačne.

Lokalita:
Byt sa nachádza v Starom Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Priamo na prízemí budovy sa nachádzajú rôzne prevádzky kaviarní a reštaurácií. V pešej dostupnosti od bytu sa nachádzajú potraviny Tesco Express, Billa, LIDL, nákupné centrum Central (500m), či Medická záhrada. V okolí bytového domu je niekoľko zástaviek MHD, (autobus, trolejbus, električka) či dopravný uzol Trnavské mýto.

Cena: 630 eur mesačne (550 eur nájomné, 80 eur energie)
Výmera: 38 m² (interiér 36,5 m², balkón 1,5 m²)

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk