Prenájom zariad. 2-izb. bytu s terasou, RETRO, Bratislava II - RUŽINOV

2022-05-05 03:01:49
Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. Vám ponúka exkluzívne na prenájom dizajnový a kompletne zariadený 2-izbový byt s terasou vo vyhľadávanej tichej lokalite v polyfunkčnom objekte RETRO na Nevädzovej ulici v mestskej časti RUŽINOV. V polyfunkčnom objekte RETRO sa nachádza aj nákupné centrum s rôznymi službami a prevádzakami, vrátane veľkého fitnesscentra s telocvičňami. Byt sa nachádza na 3./25 poschodí. Podlahová plocha bytu predstavuje 68,76 m2 + 18,74 m2 terasa + 1,86 m2 pivnica. K bytu si je možné prenajať 2x vnútorné parkovacie státia v podzemnej garáži - prechod do bytu "suchou nohou". Stačí sa len nasťahovať a užívať úžasnú atmosféru tohto bytu a jedinečného bytového komplexu.

Dispozícia bytu:
- po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom našej video-prehliadky, ktorá je súčasťou inzerátu,
- vstupná chodba,
- kúpeľňa,
- separátna toaleta,
- obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou,
- spálňa,
- rozľahlá terasa.

Byt je veľmi dobre dispozične riešený a ponúka dostatok úložného priestoru. Vstupná chodba disponuje veľkým šatníkom zo zrkadlom a botníkom. Zo vstupnej chodby vstupujete do kúpeľne s vaňou, úložným priestorom, umývadlom, zrkadlom a automatickou práčkou, následne je vstup do samostatnej toalety s umývadlom. V priestrannej obývacej miestnosti je väčšia pohodlná sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačkova zostava s TV skrinkou a TV. Kuchynská linka obsahuje elektrickú varnú dosku, digestor, mikrovlnnú rúru a umývačky riadu. Veľkou výhodou je aj separátna miestnosť - špajza, ktorá ponuka dostatok úložného priestoru, kde sa nachádza aj veľká chladnička s mrazničkou. Ďalšia miestnosť je spálňa s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a nočnými stolíkmi. Vyjsť na terasu je možné aj z obývacej miestnosti, ako aj zo spálne. Terasa je útulná, krásne zariadená a disponuje výhľadom do kľudnej zelenej zóny vnútrobloku. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.

Výhody bytu:
- kompletne zariadený, vrátane spotrebičov - umávačka riadu, práčka a 2x klimatizácia,
- veľmi dobrá a žiadaná lokalita, píšou nohou do OC Retro - obchody, služby, kaviarne, reštaurácie, veľké fitnesscentrum, vrátane športových plôch - tenis, squash a mnoho iného,
- tichá lokalita plná zelene s kompletnou občianskou vybavenosťou,
- veľmi pekne, útulné, dizajnovo zariadený byt,
- uzamykateľná pivničná kobka,
- 2x vnútorné parkovacie státie,
- veľká terasa,
- byt je k dispozícii IHNEĎ.

Lokalita:
Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite Bratislava II, Ružinov, ktorá ponúka nájomcovi plné občianske vybavenie. Priamo v polyfunčnom komplexe sa nachádza nákupné centrum RETRO, kde si nájdete všetko pod jednou strechou - potraviny, obchody, kaviarne, reštaurácie, banky aj iné služby. Milovníci zelene majú v blízkosti Ružinovske jazero a Štrkovecke jazero. Zacvičiť sa dá nielen v OC RETRO, ale aj vo verejnom športovisku Nevädzová a v areáli netradičných športov. Lokalita poskytuje blízkosť k MHD, školám, škôlkam, aj k zdravotníckym zariadeniam, v tichom prostredí.

CENA: NÁJOM 690,-€/MESIAC + ENERGIE 180,-€/MESIAC V ZÁVISLOSTI OD POČTU OSÔB VRÁTANE INTERNETU + VYHRADENÉ VNÚTORNÉ PARKOVACIE STÁTIE - 80€/MESIAC
+ DEPOZIT PRE MAJITEĽA BYTU VO VÝŠKE 1-MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO
+ PROVÍZIA PRE RK LIVIANTE VO VÝŠKE 1-MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a vizualizácie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk