PRENÁJOM 3i zariad.bytu s 2 predzáhradkami NOVOSTAVBA NIDO BA III

2022-05-05 03:01:49
Realitná kancelária LIVIANTE ponúka exkluzívne na PRENÁJOM nadštandardne priestranný, krásny a kompletne na mieru zariadený 3-izbový byt s dvomi veľmi útulnými predzáhradkami v projekte NIDO, na Tomášikovej ulici, Bratislava – Nové Mesto. K bytu patrí pivničná kobka a aj 2 x vnútorné parkovacie státie, ktoré si je možné prenajať. Byt je kompletne zariadený nábytkom vyhotoveným na mieru, vrátane klimatizačných jednotiek v každej miestnosti, krbom na tekuté palivo v obývacej miestnosti, automatickou závlahou v predzáhradke (s východom zo spálne) a robotickou kosačkou, ako aj fóliami na všetkých oknách a dverách, ktoré zabezpečujú nepriehľadnosť okien smerom do interiéru bytu, ako aj čiastočnú reguláciu prenikania tepla do bytu prostredníctvom okien a balkónových dverí. Bytová jednotka má aj plne elektricky ovládané hliníkové rolety s možnosťou diaľkového ovládania cez mobil / notebook. Táto bytová jednotka so všetkými svojimi výhodami vrátane benefitov bytového komplexu NIDO poskytuje skvelé miesto pre život jednotlivca, páru a najmä rodiny s deťmi. Byt je užívaný od kúpy a zariadenia iba 1. vlastníkom a je veľmi zachovalý a čistý.

Dispozícia bytu:
- po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom našej pripojenej video-prehliadky,
- vstupná chodba so vstavaným šatníkom a úložnou skrinkou, obývacia izba prepojená s kuchyňou s barovým pultom a barovými stoličkami, jedálenským kútom, ako aj pracovným kútom v rohu obývacej miestnosti. V miestnosti je nainštalovaný krb na tekuté biopalivo. Z obývacej miestnosti sa vychádza na terasu v predzáhradke, ktorú realizovali záhradníci, vrátane automatickej závlahy. Chodbou prejdeme do druhej časti bytu – nočnej, kde sa nachádza 2 x plne zariadená spálňa s východom do druhej predzáhradky, kúpeľňa s vaňou a sklenenou zástenou, umývadlom s odkladacím priestorom, separátna toaleta s malým umývadlom a šatník/sklad.

Výmera bytovej jednotky a jednotlivých izieb:
- obývacia miestnosť s kuchyňou - 41,89 m2
- predsieň - 8,57 m2
- spálňa - 10,83 m2
- spálňa 2 – 11,74 m2
- šatník – 1,72 m2
- kúpeľňa – 4,37 m2
- samostatná toaleta s malým umývadlom – 1,78 m2
Celková výmera bytu bez pivnice je 80,90 m2.
- pivnica – 2,74 m2
Podlahová plocha bytu s pivnicou je 83,64 m2.
- terasa/predzáhradka prístupná zo spální – 27,04 m2
- predzáhradka vrátane zariadenej terasy – 51,29 m2

Projekt NIDO:
- bol skolaudovaný koncom roka 2018 a bytové jednotky boli odovzdané do užívania v roku 2019. Tento existujúci a plne obývaný (najmä vlastníkmi) komplex NIDO je je možné považovať za úspešnú prvú etapu výstavby nového bývania pri Kuchajde, ktorá zaznamenala prestížne ocenenia (CE.ZA.AR 2019 za najlepší rezidenčný projekt ako aj nomináciu na STAVBU ROKA 2018), ale aj mimoriadne pozitívne ohlasy u verejnosti.
- v tomto projekte sa nachádza celkovo 115 bytov, v podzemnej garáží sú vnútorné parkovacie státia, pivničné kobky. NIDO je uzavretý a uzamknutý bytový komplex s vlastnou záhradou, oddychovou zónou, detským ihriskom, ako aj vonkajšími parkovacími státiami.

LOKALITA:
Bytový komplex NIDO - NOVOSTAVBA polyfunkčného domu sa nachádza na rohu ulíc mestskej časti Nové Mesto – Tomášiková ulica a Trnavská cesta. Táto lokalita je veľmi obľúbenou časťou Bratislavy, ktorá je bezpečná, pokojná a v bezprostrednej blízkosti s plnou občianskou vybavenosťou, ako je nákupné centrum FreshMarket, YEME, blízke VIVO, jazero Kuchajda, Klientske centrum – Okresný úrad Bratislava, nákupné centrum Kaufland, centrála Slovenskej sporiteľne, pošta, vlaková stanica BA – Nové Mesto a mnoho iného ako sú školy, škôlky, notár, potraviny, kaviarne, reštaurácie a pod. Lokalita je obľúbená najmä pre rodiny s deťmi z dôvodu možnej rekreácie, športu, detských ihrísk, skvelej dostupnosti do mesta, či autom, MHD (električka, autobus, trolejbus, dokonca vlak), ako aj pripojenie na diaľničný obchvat.

CENA:
+ nájom 1.590,- €/mesačne + 2 x vnútorné parkovacie státie v cene á 90,- €/mesačne/ks + energie 180,- €/mesačne v závislosti od počtu osôb,
+ provízia pre Realitnú kanceláriu vo výške 1 mesačného nájomného,
+ vrátny depozit pre prenajímateľov.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk