Arvin & Benet | Krásny, veľkorysý 2i byt s loggiou a parkovacím miestom

2022-05-05 03:01:49
Arvin & Benet ponúka na prenájom moderný, veľkorysý 2i byt s loggiou, pivnicou a parkovacím miestom v garáži.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre niekoho, kto chce bývať v centre diania, na skok od centra mesta, v modernej novostavbe v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou.
Ak máte veľa osobných vecí a máte radi priestor, tento byt Vám určite ulahodí. Izby sú príjemne veľkorysé a byt ponúka aj množstvo úložného priestoru pre Vaše veci v skriniach a tiež v pivnici.

Byt:


Bytový dom je súčasťou komplexu troch bytových domov so spoločným dvorom, na ktorom nájdete plno zelene, či detské ihrisko.
Po vstupe do nehnuteľnosti sa nachádzame v praktickej predsieni vybavenej veľkými šatníkovými skriňami. Odtiaľto vstupujeme do spoločného otvoreného priestoru obývačky a kuchyne.

Obývačke dominuje masívny kuchynský stôl pre 4 osoby a príjemný gauč. Úhľadná kuchyňa je plne vybavená všetkými klasickými spotrebičmi, ktoré bežná domácnosť potrebuje.
Obývačku so zbytkom bytu prepája väčšia chodba prakticky využitá aj ako ďalší odkladací priestor/šatník so vstavanou skriňou.

Vľavo od chodby sa nachádza spálňa vybavená kvalitnou manželskou posteľou, komodou, toaletným/písacím stolíkom a dvomi priestrannými skriňami.
Vpravo od chodby vstupujeme do samostatnej toalety a kúpeľne s vaňou a práčkou zariadenej v nadčasových zemitých tónoch.
Posledným bonusom bytu je príjemná loggia orientovaná do vnútrobloku.
K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži a pivnica.

Lokalita:


Ružinov je najžiadanejšia bratislavská lokalita,  ktorá ponúka výbornú dostupnosť do centra centra mesta, na diaľničné obchvaty, letisko a k obchodným centrám.
Bývanie v tejto časti mesta Vám svojou strategickou polohou prinesie:
- Blízkosť centra mesta (5 min. autom, 15 min. pešo)
- Pokojnú rodinnú atmosféru starého Prievozu
- Výbornú dostupnosť s MHD
- Rýchle napojenie na diaľničný obchvat
- Výhody zabehnutého a obľúbeného Ružinova s rozvinutou občianskou vybavenosťou


Cena: 800 eur / mesiac (540 eur byt + 180 eur energie + 80 eur parkovacie miesto)

Výmera: 68,5 m² (interiér 62,5 m², loggia 4,3 m², pivnica 1,7 m²)



Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk