Na prenájom nový 4-izbový byt s dvoma balkónmi a parkovaním v novostavbe Štein2 na Blumentalske ulic

2022-05-05 03:01:49
Ponúkame na prenájom nový 4-izbový byt s dvoma balkónmi a parkovaním v novostavbe Štein2 na Blumentalske ulici
 
Základné informácie: priestranný 4-izbový byt o výmere 99,13 m2 je situovaný na 2.nadzemnom podlaží v projekte Štein2, ocenenom ako najlepší bytový dom roka 2019. K bytu prislúcha 2 x balkón spolu  o výmere 5,7 m2, z ktorej je pekný výhľad na mesto. Velkou výhodou je samostatne parkovacie miesto v podzemnej garáži. 
Dispozičné riešenie
Byt je prakticky dispozične riešený. Vchádzame do priestrannej vstupnej haly s úložným priestorom, po pravej strane sa nachádzajú dve spálne, priamo kúpeľňa s vaňou, sprchovacim kútom, pračkou a toaletou so sprchou. Po ľavej strane vstup do peknej obyvacej izby s kuchyňou a tiež do druhej kúpeľni s vaňou. Z obyvacej izby sa dostaneme do hlavnej spálne a tiez je tu vstup na balkón, orientovaný na Blumentálsku ulicu. Z detskej izbe je vstup na ďaši balkón, orientovany do sukromného dvora s peknou parkovu úpravou.
 
Vybavenie bytu
Úplne nový byt sa prenajíma kompletne zariadený novým nábytkom a spotrebičmi. Vo vstupnej hale je úložný priestor. Kuchyňa je vybavená základným vybavením: kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, TV, konferenčný stolík s skrinka pod TV v obývacej izbe. V spálni je manželská posteľ, nočné stolíky a šatníková skriňa.
V spalni s balkónom sa nachádza šatníkova skriňa, čalunena posteľ, pracovny stôl so stoličkou. V detskej izbe su dve drevene postele a komoda.
Vsetky izby su klimatizovane.
V byte nie sú povolené zvieratá.
Parkovanie
Parkovať je možné v podzemnej garáži na vyhradenom parkovacom mieste.
 
 
Lokalita
Byt je situovaný v širšom centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Cena:
Nájomné 1 800,-€/mes + energie 300,-€/mes + garážové státie 100,-€/mes
Cena spolu: 2 200,-€/mes.
Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk