Prenájom krásne zariadeného 2i bytu BAZOVA, NIVY

2022-05-05 03:01:49
FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Ak túžite po NADŠTANDARDNOM BÝVANÍ v elegantne zariadenom byte, v pešej dostupnosti rýchlo rastúceho down townu a starého mesta, potom je tento byt pre Vás tá správna voľba.
Ponúkame Vám na prenájom elegantný, KOMPLETNE ZARIADENÝ a doteraz nikým neobývaný byt. Je vhodný pre jednotlivca, pár, ale vďaka dobrému riešeniu spálne si tu bývanie užije aj mladá rodina.
Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 6 s výťahom, v NOVOSTAVBE BAZOVA, na Bazovej ulici, v atraktívnej lokalite Ružinov, NIVY. K bytu je možné prenajať vnútorné parkovacie miesto s nabíjačkou pre elektro automobil v podzemnej garáži.

Dispozícia bytu:
- Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná šatníková skriňa a videovrátnik.
- Kúpeľňa spojená s toaletou s bidetovou sprchou je vybavená kvalitným obkladom a sanitou. Automatická práčka a úložný priestor sú decentne skryté sťahovacou roletkou.
- V spálni sa nachádza kvalitná manželská posteľ s matracmi a topperom a šikovne a vkusne riešený na mieru robený nábytok aj s pracovným stolom pre home office.
- Priestranná obývacia izba je prepojená s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským kútom a vstupom na peknú loggiu s posedením. Atmosféru bytu dotvárajú dizajnové svietidlá ako aj úprava stien. Rozkladacia sedačka poskytuje možnosť prenocovania aj pre návštevy.

Vybavenie bytu:
- kompletne zariadený (nábytok na mieru, elektrospotrebiče, TV, kuchynské potreby, matrace, periny, kúpeľňové doplnky, klimatizácia),
- novostavba – čisto nový zatiaľ nikým neobývaný byt,
- systém inteligentnej domácnosti LOXONE – ovládanie a optimalizácia celej domácnosti cez aplikáciu (osvetlenie, kúrenie, tienenie, klimatizácia),
- podlahové kúrenie,
- aktívne vetranie – rekuperácia,
- hliníkové okná s izolačným troj-sklom,
- elektrické vonkajšie žalúzie,
- klimatizačná jednotka,
- optický internet až do bytu,
- videovrátnik,
- uzamykateľná pivničná kobka,
- vnútorné parkovacie státie s nabíjačkou pre elektro automobil,
- byt je k DISPOZÍCII IHNEĎ.

Úžitková plocha:
49,16 m2 byt + 4,57 m2 lodžia + 2,02 m2 kobka

Lokalita:
Nehnuteľnosť sa nachádza v ideálnej lokalite – tiché bývanie napriek bezprostrednej blízkosti down townu aj starého mesta. V okolí adresy je kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrá NIVY a Centrál, kultúrne a športové stánky, autobusová stanica, MHD zastávky a tiež park na Svätoplukovej ulici. Výborné dopravné napojenie do centra Bratislavy aj na diaľničný obchvat.

CENA: NÁJOM 800,-€/MESIAC + ENERGIE 150,-€/MESIAC V ZÁVISLOSTI OD POČTU OSÔB + VYHRADENÉ VNÚTORNÉ PARKOVACIE STÁTIE V CENE 100, -€/MESIAC
+ DEPOZIT PRE MAJITEĽA BYTU VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO.
(SOM MAJITEĽ, PROVÍZIA REALITNEJ KANCELÁRII SA NEPLATÍ)

If you desire UPSCALE LIVING in an elegantly furnished apartment, within walking distance of the fast growing downtown and the old town, then this apartment is the right choice for you.
We offer you an elegant, brand new, FULLY FURNISHED APARTMENT for rent. It is suitable for an individual, a couple, but thanks to the good bedroom solution, a young family will also enjoy living here.
The apartment is located on the 2nd floor of 6 (with an elevator), in the NEW BAZOVA BUILDING, on Bazova Street, in the attractive location of Ružinov, NIVY. It is possible to rent an indoor parking space with a charger for an electric car in the underground garage.

Apartment layout:
- In the entrance hall there is a built-in wardrobe and a video intercom.
- The bathroom connected to the toilet with a bidet shower is equipped with high-quality tiling and sanitary ware. The washing machine and the storage space are decently hidden by a roller blind.
- The bedroom has a high-quality double bed with mattresses and a topper, and smartly and tastefully designed custom-made furniture, including a desk for a home office.
- The spacious living room is connected to a fully equipped kitchen and dining area and access to a nice loggia with seating. The atmosphere of the apartment is enhanced by designer lamps and wall finish. The fold-out sofa bed provides the possibility of overnight stays for visitors as well.

Equipment of the apartment:
- fully furnished (custom-made furniture, electrical appliances, kitchen utensils, mattresses, duvets, bathroom accessories, air conditioning),
- new building - a brand new apartment that has not yet been occupied by anyone,
- LOXONE smart home system – control and optimization of the entire home through the application,
- underfloor heating,
- active ventilation - recuperation,
- aluminum windows with insulating triple glass,
- electric external blinds,
- air conditioning unit,
- optical internet up to the apartment,
- video doorman,
- lockable basement storage,
- indoor parking plot with a charger for an electric car,
- the apartment is AVAILABLE IMMEDIATELY.

Usable area:
49.16 m2 apartment + 4.57 m2 loggia + 2.02 m2 storage

Location:
The property is located in an ideal location - quiet living despite the immediate proximity to the down town and the old town. In the vicinity of the address there are complete civic amenities - shopping centers NIVY and Centrál, cultural and sports facilities, a bus station, public transport stops and also a park on Svätopluková street. Excellent transport connection to the center of Bratislava and to the highway bypass.

PRICE: RENT €800/MONTH + ENERGY PAYMENTS €150/MONTH DEPENDING ON THE NUMBER OF PERSONS + RESERVED INDOOR PARKING SPACE €100/MONTH
+ DEPOSIT FOR THE APARTMENT OWNER IN THE AMOUNT OF 1 MONTH'S RENT.
(I AM THE OWNER, REAL ESTATE OFFICE COMMISSION IS NOT PAID)

Prejsť na inzerát
BAportal.sk © 2010-2020 | Všetky práva vyhradené | All rights reserved | BAportal.sk